2012.12.19 12:07 (prieš 13 m.)
sveikutes va papasokosiu savo istorij ir duosiu patarimu kaip istveriu ta nemalonu perioda.
1 pykinti gali nes vaikstai dabar ties antru menesiu kai vytosi svarbus prganai sukasi galva ir kt todel uzsiubuoja bent jau mane net jei pagreitinu zingsni.
pagulek atsisesk ramiai nors aiek tiek palengves tam kartui
2 kaskoks vitaminas lygtais b o gal folis ar kalis mazina pykinima tiksliai parasyta nestumo kalendoriuje ties 6 savaite kaskur ir tikrai vitaminu kompleksas man atstojo dienas kai buvo sunku valgyti ir palengvino pykinima
3 pykina daznai kai nepvalgei ir tuscias skrandis tiesa?
stenkis uzkrimsti ir nelauk kol skrandis taps tusciaa
4 is vakaro prie lovos pasidej maza uzkandi rytui ir vandens ar kitko uzsigerti, kad nereiktu stotis ir eiti iki virtuves pavalgyk truputi ir tuomet eik praustis ir kt
5 daugeli girdejau padeda pagulejimas is ryto man tai jis nekiek nepadejo vistiek atsistodavau ir begdavau tiesiai iki siuksliu deZes
6 kvepuok kaip buna filmuose kvepuoja per maiseli tai gali taip pakvepyot tik giliai ir intensyviai kai uzsieme kvepavimu kaskaip virakinimas iaijungia arba demesys nukreipiamas
nors nevisiem tai gali padeti ir ne viskas juk organizmai yra skirtingi , taigi gal kas ir pades.
7 beje sako padeda ledinukai bet man jie tik pablogindavo sukeldavo sultis
8 nevalgykit vaisiu ant tuscio akrandzio man bent jau viskas islipdavo lauk del sukilusiu rugsciu geriau papietauk sociai o desrtus suvalgyk koki obuoli
9 kaip minejau pykina kartais nea tuscias skrandi s o kai pradedi valgyti tebepykina tiesa? atrodo bevalgydama isdesi visa turta lauk? kartais verta suvalgyti viska palengva kvepuok pajudek pazirzek paziurek telika nukreip demesi ir ziurek kai suvalgyso visa lekste pykinimas ir praejo!