Pušelė parašė:
Aš pas Rovanovienę dariausi, bet kitos darėsi pas ją ir liko labai patenkintos, nžn ar pas kitą gydytoją būtų kažmaip kitaip, bet aš kol kas negaliu nieko pasakyti,…
Pas kokia gyd. daretes? 🙂 Romanova ar Rovanoniene?
Pušelė parašė:
Aš pas Rovanovienę dariausi, bet kitos darėsi pas ją ir liko labai patenkintos, nžn ar pas kitą gydytoją būtų kažmaip kitaip, bet aš kol kas negaliu nieko pasakyti,…
Pas kokia gyd. daretes? 🙂 Romanova ar Rovanoniene?
Boneta parašė:
Žinau, kad operavomės pas tą pačia gydytoją. Bet aš esu NEREALIAI patenkinta. Ir viskas atrodo kaip pas paauglę. Ir labai esu dėkinga gyd. Romanovai. Taip buvo min…
Labai džiaugiuosi, kad Jums taip viskas gerai pas šią gydytoją. Toks jausmas, čia negalima dalintis blogom patirtim, tik kai viskas gerai.
Pušelė parašė:
Labai džiaugiuosi, kad Jums taip viskas gerai pas šią gydytoją. Toks jausmas, čia negalima dalintis blogom patirtim, tik kai viskas gerai.
Dalinkites kuo tik norite.
Tik nereikia varyt i vienus vartus. Tikrai yra daug moteru, kurioms viskas puiku, bet jos nesilanko forumuose. O forumuose daugiausiai yra verkiama, ieskoma paguodos. Tiesiog ta norejau pasakyt.
Iewiky parašė:
Sveikos. O gal yra kas Šiauliuose daro tokia op?
Domina ir mane. Tikrai,galbut Šiauliuose daroma tokia operacija??
aureluk parašė:
Sveiki, Klaipėdoje operuoja respublikinėje ligoninėje. Jų psl. yra visa informacija. Manęs ši operacija laukia gegužės 2d. pas gyd. B. Beliajevą.
Sveiki, ar pas Beliajeva ejot privaciai tartis del operacijos? Man idomi situacija su ja.. labai myliu sia gydytoja, lankausi pas ja daug metu, sausio menesi ejau pas ja privaciai, sutarem jog darys operacija apie kovo gala, tik sake ant rytojau kai bus ligoninej man paskambins ir pasakys pagal grafika kuria diena operuos. Isejau laiminga belekaip.. skambucio nesulaukiau. Po keliu savaiciu parasiau jai i messengeri, atrase kad dabar yra Kaune, ir grys kita savaite man pasuks. Vel laukiu... praejo menuo, rasau jai vel, ar gali man paskambint, nes neturiu jos nr. Perskaito, neatraso... vel rasau. Vel nieko. Dabar beveik rugsejis😃 rai zodziu, dziaugsma aptemde liudeselis. Planuoju vel pas ja privaciai nuvaziuot ir is naujo tartis. Idomu kaip jums? Ejot privaciai? Greitai paskyre data? Kaip rezultatas?
simonaale parašė:
Snieguolė operuoja kaip visada, tik reikia skambinti jai tiesiogiai.
Per registratūra neregistruoja.
Prasyciau numerio Snieguoles, buciau dekinga . Ar jajgu skambini jai privaciai operacija buna mokama?
mamytemargaiciu parašė:
Prasyciau numerio Snieguoles, buciau dekinga . Ar jajgu skambini jai privaciai operacija buna mokama?
Na tai neturi jokios įtakos. Jus skambinate jai tiesiogiai tiesiog, kad greičiau pasiekti gydytoja. Operacija su siuntimu yra pilnai kompensuojama ligonių kasų.
Ji dirba ir NORD klinikoje berods, ten jau privačiai ir mokamai. Bet juk gydytoja ta pati
mamytemargaiciu parašė:
Sveikos, taip pasiskambinau tiesiai i mazylio namus konsultacijai. Siandien as jau po operacijos geriausia gimtadienio dovana pasidovanojau , o laukiau sitiek metu …
Sveikinu, kaip jaučiatės?.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai