Juk@ parašė:
Sodra su logika daznai prasilenkia, tai idomu kokios realios patirtys 😀
Tai irgi tiesa 😃
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįJuk@ parašė:
Sodra su logika daznai prasilenkia, tai idomu kokios realios patirtys 😀
Tai irgi tiesa 😃
Faustaa parašė:
reikia žymèti abiems tą pačią datą - dieną, kai vaikui sueina 16 mėn.
Dabar aš susimaišiau iš vis. Mums 16 mėn sueina birželio 15d. Ir sodroj sakė man nutraukti vaiko priežiūros atostogas sekančią dieną tai yra nuo 16d. O vyrui rašyti dėl atostogų taip pat nuo 16d.
Mano vardass parašė:
Dabar aš susimaišiau iš vis. Mums 16 mėn sueina birželio 15d. Ir sodroj sakė man nutraukti vaiko priežiūros atostogas sekančią dieną tai yra nuo 16d. O vyrui rašyti…
nes birželio 15 d išeina sekmadienis. bet šiaip turėtų būti 15 ir 15 d abiems prašymuose. bet kuriuo atveju (jei ir rašysit 16 ir 16 d) pinigų neprarasit, nes moka tik už darbo dienas 😉
Mano vardass parašė:
Dabar aš susimaišiau iš vis. Mums 16 mėn sueina birželio 15d. Ir sodroj sakė man nutraukti vaiko priežiūros atostogas sekančią dieną tai yra nuo 16d. O vyrui rašyti…
Ne dėl to, kad sekmadienis. O todėl, kad moka už praėjusį laiką, kalendorines dienas. Jūs rašot iki 16d, kad užmokėtų už 15tą dieną. O vyras rašys nuo 16, nuo tos jam ir prasidės.
Vyras nuo 6.11 išeina savo 2 neperleidžiamus mėnesius. Norėjau Sodroj užpildyti, kad man išmoką nuo 6.11 nutrauktų, bet išmetė klaidą - rašo, kad arba pildžiau (nepildžiau nieko pati) prašymą jau, arba išmoka jau nutraukta. Vaikui 16mėn sueina 6.10. Tai gal čia tiesiog jau automatiškai išmoka bus nutraukta (nes pasirinktas iki 18mėn sueis vaikui), ir man nieko papildomai pildyti nebereikia ir tada tik vyrui lieka užpildyti VPA prašymą Sodroj? Ar kažkur ne ten nuėjau pati ir ne tą pildžiau?
Ai dar pridedu, nes turbūt susiję - darbo sutarties nebeturiu, įmonė nutraukė veiklą man būnant VPA. Tai gal čia ir yra priežastis - nėra man ką nutraukti?
Mon1 parašė:
O ar vyras gali naudotis savo neperleidziamais menesiais kol as nga?
Negali.
Miss Cherry parašė:
Laba diena. VPA prasideda nuo 06.09 Tiek sodroje, tiek dsrbe prašymus parašiau prieš 2 sav. iš sodros negsvau jokio paskaičiavimo. Ar gali būti, kad darbovietė nein…
Tai paraginoit savo darbdavius informuoti.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai