Snieguolė parašė:
Sveikos, niekada nemaniau kad man teks atsidurti cia. Noriu pasidalinti savo istorija. Parasiau ja noredama islieti ir viska isjausti![]()
Laikykis, mergyt
skaiciau du kartus. Skaiciau pirma karta, riedejo asaros, vis laikiausi nepradejus verkt balsu
kaip tik atsisuko vyras ir issigando ko verkiu. Nepajegiau net atsakyti..vos tik islemenau,kad SKAICIAU... ir pradejau verkt..nu negaliu..baisu..regis jauciu ta skausma...visada buvau jautri, mama vis mane saugo nuo visko kas jautru,skausminga..lengvai isigyvenu i kito jausmus... vyras vis klause,ka perskaiciau? Sakiau paskaityk pats,negaliu...bet ..truputi nurimau ir skaiciau..tik pradejau skaityt ir neimanoma buvo sulaikyti asaru, verkiau ir skaiciau. Skaiciau garsiai ir verkiau
vyras gulejo man ant krutines padejes galva, klause ir ne zodzio nesake. Tiek verkiau,kad net sunku skaityt buvo ir oro vis pritruko.. jauciau kaip vyras sniurpscioja, stengias neparodyt..bagiau skaityt..nutilom,patylejom,tarsi pasimelde..dar kuri laika vyras trauke nosi...o man dar riedejo asaros... tikiuosi bent mazutele,miniatiurine dalele paemiau jusu skausmo,kad jums palengvetu♥️