Toxic parašė:
as uz padeveta 700eu atidaviau, ir tai man visi pirsta prie smilkinio sukioja![]()
o koki emei,gal bugaboo camelion?
Toxic parašė:
as uz padeveta 700eu atidaviau, ir tai man visi pirsta prie smilkinio sukioja![]()
Derra parašė:
Labas rytas, merginosSiandien mes visi tokie ankstyvi
Darban nereikia tai ta proga 7 ryto visi sukilo
![]()
O taip jau jis pas mane seniai stovi, nes kai vaziavau i lietuva man buvo apie 12 sav. Nuejom i parduotuve ju apziureti tai kaip tik dar nuolaidele buvo tokiam kur mes norejom tai ir griebem pas mus zippy silver plus. ir mokejom tik 300eur uz nauja 3in1 vezimuka, nes cia kiek ejau tai visur tukstanciais tokie kokie man neblogi arba padeveta turejau ziureti. Daug kas nenori tu is lietuvos nes paskiau visi mato kad lietuve jau cia, nes vezimas lietuviskas. nusirpirkau ir sakau vyrui nu su tokiu kaip musu tikrai retas vazines cia ir ka tu sau galvoji nueinu i tesco po keliu dienu mano vezimas vaziuoja
jau kai susinervinau.... vyras sako nesinervuok kol tu savo issitrauksi sitas jau nebevazines
naomi parašė:
Nu as uz savo leliuko karieta,sportini ir kedute 950 euru sumokejau ir tai jau brangiau nei kiti ratai.o cia tikrai gera auto uzsipirkt galima sau:)is viso tai ney …
Gerai toms kurios nuo vyresnelio turi,o mum reikejo viska nuo nulio supirkti, bet po sio sakiau laikysiu viska kitam tai bus maziau islaidu, o antras tikrai bus
naomi parašė:
uoj nea, emiau Quinny mood. sportinuka su auto kedute padeveta radau uz 500eu, plius lopsi jau teks pirkt nauja. itogo 700.
sakau gal mamyte turejo omnyje 340 eu uz vezima, 3400 kazkaip nereliai, princo Williamo vaiko vezimelis, berods panasiai kainavo, gal daugiau dabar neatmenu
Beje kokia karieta jus savo princesei ivaldet?
Toxic parašė:
as pilnai tikiu kad tokia suma paklojai, o pirsta sukioja turut tie kurie patys nesidomeje kiek ratai leliui kainuoja
aidosiuka parašė:
O taip jau jis pas mane seniai stovi, nes kai vaziavau i lietuva man buvo apie 12 sav. Nuejom i parduotuve ju apziureti tai kaip tik dar nuolaidele buvo tokiam kur …
jo,ypac dubline daug lt ir lenkisku vezimaiciu,jie grazus ir pigesni. As irgi ziurejausi vilniuj juos,tik man nepatiko kad ratai ju dideli,as kai jau turejus tu vezimu,tai zinojau ko noriu
kad greit susidetu,vietos mazai uzimtu ir manevringas butu. As maciau kai oro uoste su zipiu moteris vargo,nesusideda kartu su remu kzk,tai ji prakaitavo.as daug keliauju,man tas svarbu;)bet siaip jie l grazus.spalvos geros.
Aidosiuka, jooo, su tais vezimeliais taip ir buna
Cia Airijoje lietuviu daug ir nemazai zinau tokiu kurie Zippiukus pirke, tai nieko keisto, kad susitinki toki pat
Bet ka padarysi, yra kaip yra
Man Quinny irgi labai prie sirdies ir dar iCandy fainuoliai, bet kaip antram man jau gaila tiek pinigu, nes pasimokiau su pirmaja, kad nelabai verta tam 3in1 leisti tiek pinigo. Maniske net i sportinuka nesedo ji pati ejo visur, labai mazai naudojom.
Toxic parašė:
uoj nea, emiau Quinny mood. sportinuka su auto kedute padeveta radau uz 500eu, plius lopsi jau teks pirkt nauja. itogo 700.
kad princo maciau ne brangus,kaip eiliniu zmoniu,tamsiai melynas bugaboo camelion. Tavo quin bus fainas,nes manevringas,po sopingus nardysi super.ir lopsys platus geras. Musu vokiskas concord neo, pirkau intiku nes jais neprekiauja gyvai,per brangus importuot.as turejus concorda todel vel rinkausi toki,nu man ziauriai super,tik lopsys gal siaurokas,tikesimes lelyte bus kudute
Derra parašė:
parasykit jei nesunku, nes vistiek gal kita savaitgali vaziuosim apsiziureti, kartu ir po shoppingus pavaikstinesim![]()
pabandysiu paaiskinti, kur ten jie randasi. kai isvaziuoji is to sopingo kur yra next parduotuve ziedu suki i kaire, ir iskart kitu ziedu suki i desne tadabus toks nedidelis ziedukas ir juo sukti i kaire. Ir tada po desnei bus degaline topazas man atrodo, pirmas posukis i desne ir tada uz degalines i desne yra toks keliukas jei juo pavaziuosi privaziuosi baby elegance, ten man atrodo dar kazkokia maisto parde yra babaju ar lenku nepamenu tiksliai. viena kart ten buvau kadangi parduotuve ispudzio nepadare daugiau nevaziavau. Tikiuosi kieknors pagelbejau
Toxic parašė:
mano cia irgi 3 lelius,tai as jau tu vezimu turejus ot i do,tai zinau ko norejau
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai