Leja. parašė:
Buvo va kaip tik man taip, lb spaudė kairį šoną, nžn nuo ko bet praėjo.. raudono vyno išgėriau vakare :))
o gal ciklas pavyko jums?
Leja. parašė:
Buvo va kaip tik man taip, lb spaudė kairį šoną, nžn nuo ko bet praėjo.. raudono vyno išgėriau vakare :))
Raskinas parašė:
Ne, pirmas ir nepavyko, nors prieš tai visus sėkmingus turėjau.. tai pasidariau tyrimus, ir skydliaukė per aktyvi.. aš jau supratau, kad man nieko nebus, tas dūrimas ir tas maudimas, tai ir vyno taurę išgėriau
tai nereiškia, kad Jums nepavyko, lauksim žinių
Raskinas parašė:
Sveikos , reikia patarimo ana mėnesi turėjau polipo operacija kartu su laboraskopija ir histeroskopija viskas sklandžiai praėjo. pirmadieni susileidau ovitreli, o š…
Man buvo panasiai, tk as buvau susileidusi treciadienio vakare, o mausti pradejo sestadienio pirmoj dienos pusej. Klausiau daktares, ar cia paveluota kokia ovuliacija galeo but, sake keista, nes kaip ir negalejo but ov, nes jau per daug laiko buvo praeje (apie 68 val). Taip taip ir neaisku kas ten buvo. paskaudejo ir nustojo. tas ciklas buvo nesekmingas
Raskinas parašė:
tikiuosi ši karta sėkmingo, nes jau tiek kelio nueita kad net liudna kai nepavykstao jums tikrai pavyks. jai nepaslaptis kiek jums metu?
32, o Jums? As jau vieną turiu metinuką tad sakau reikia nesnausti ir greičiau brolio sesės paieškoti
Leja. parašė:
32, o Jums? As jau vieną turiu metinuką tad sakau reikia nesnausti ir greičiau brolio sesės paieškoti![]()
A jums smagu kad jus jau turite nors viena, o mums nepavyksta
man 31m
Raskinas parašė:
A jums smagu kad jus jau turite nors viena, o mums nepavykstaman 31m
Viskam savas laikas.
Kelinta stimuliacija? Pirma?
Sveikos, turiu klausima. Man net savaite iki mm tepliojo. Vienom dienom maziau, kitom daugiau, Kai pradejo tepti daugiau pamaniau kad mm ir atskaiciavus 3 dienas pradejau gerti clomi. Tik sestadieni pamaciau kad atejo jau tikrai gausios mm. Ir turbut reikejo ta diena laikyti kaip pirma mm diena. Gaunasi kad tikra mm diena jau buvo trecia vaistu diena. Ka daryti? ar nusipirkti dar ir dagerti pagal tikra mm diena, ar nieko? ryt gyd paskambinsiu, bet neramu pasidare....
ginmdv parašė:
Sveikos, turiu klausima. Man net savaite iki mm tepliojo. Vienom dienom maziau, kitom daugiau, Kai pradejo tepti daugiau pamaniau kad mm ir atskaiciavus 3 dienas pr…
O jūsų daktarė neapžiūrėjo ar nėra cistų pirmom mm dienom? Jei yra cista iš ankstesnio ciklo tai stimuliuoti negalima ...
jūsų atveju nevartočiau daugiau vaistų, jau kaip gavos šį ciklą - taip. Nueikit apžiūrai kokią 10 cd, pažiūrės kas užaugę ir jei ką skirs dar papildomai vaistų. Man pvz skyrė leidžiamų dar
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai