Tėja123 parašė:
Gydytojas sake sekmadieni pasidaryti nt, galvoju gal rytoj kraujo tyrima pasidaryti...
Gal jau darėte nėštumo testą?
Tėja123 parašė:
Gydytojas sake sekmadieni pasidaryti nt, galvoju gal rytoj kraujo tyrima pasidaryti...
Gal jau darėte nėštumo testą?
laukiam123 parašė:
Aš leidausi sausio 10 d. Antra stimuliacija. Šiandien 14 dienų po ovitrelės, NT neigiamas![]()
linkiu stiprybės ir nenuleisti rankų ❤️
Baikštukė parašė:
linkiu stiprybės ir nenuleisti rankų ❤️
Ačiū 😢🩵
laukiam123 parašė:
Gal jau darėte nėštumo testą?![]()
Dariausi, si stimuliacija gaila bet nepavyko
o pas ka Jus gydotes? Ar darysite ir 3 stimuliacija? Kiek planuojate?
Tėja123 parašė:
Dariausi, si stimuliacija gaila bet nepavykoo pas ka Jus gydotes? Ar darysite ir 3 stimuliacija? Kiek planuojate?
Gaila, kad ir jums nepavyko
lankausi Klaipėdoje pas gydytoją Drūlytę, darysiu 3 stimuliaciją, o jei bus vėl nesėkminga, lauks laparoskopija
o kokie jūsų planai? Pas ką lankotės, kiek siūlo stimuliacijų?
laukiam123 parašė:
Gaila, kad ir jums nepavykolankausi Klaipėdoje pas gydytoją Drūlytę, darysiu 3 stimuliaciją, o jei bus vėl nesėkminga, lauks laparoskopija
o kokie jūsų plana…
Mano planas su pirmuoju buvo toks pats 3 stimuliacijos ir tada laparoskopija, labai išsigandau tos operacijos pamenu ir 3ia stimuliacija buvo sėkminga. Linkiu ir jums šito 🤞🤞🤞
Baikštukė parašė:
Mano planas su pirmuoju buvo toks pats 3 stimuliacijos ir tada laparoskopija, labai išsigandau tos operacijos pamenu ir 3ia stimuliacija buvo sėkminga. Linkiu ir ju…
Ačiū labai 🥰 aš labai tikiuosi su trečia stimuliacija užsibaigs vargai, nes taip pat be galo bijau operacijos 😢
laukiam123 parašė:
Gaila, kad ir jums nepavykolankausi Klaipėdoje pas gydytoją Drūlytę, darysiu 3 stimuliaciją, o jei bus vėl nesėkminga, lauks laparoskopija
o kokie jūsų plana…
Lankausi pas Vaigauskaite Vilniuje. Laukia 3-4 stimuliacijos. O po to gal ivf nezinau net. O kodel reikalinga laporaskopija? Del kokios priezasties?
Gal ir manes tas laukia...kol kas mazai zinau :/
laukiam123 parašė:
Ačiū labai 🥰 aš labai tikiuosi su trečia stimuliacija užsibaigs vargai, nes taip pat be galo bijau operacijos 😢
Nors ištikrųjų nieko ten labai baisaus ta operacija tikrai, nesudėtinga 🙏❤️
Jos metu žiūri kiaušintakių pratekamumą, sušaudo užsilikusius folius kiaušidėse ir t.t. dažna gan praktika.
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai