lainaa10 parašė:
Tai jeigu ,pavyzdziui, pirmagimiui 2 metai sueina liepa. O su antru besilaukdama einu nga birzeli,tai vpa ,jeigu viskas pagal plana,butu jau rugpjūčio mėnesį( pirma…
Taip.
lainaa10 parašė:
Tai jeigu ,pavyzdziui, pirmagimiui 2 metai sueina liepa. O su antru besilaukdama einu nga birzeli,tai vpa ,jeigu viskas pagal plana,butu jau rugpjūčio mėnesį( pirma…
Taip.
Sveikos. Man gegužės pabaigoje priklauso išeiti į NGA, bet praeitais metais turėjau nedarbingumą balandžio mėnesį. Tai tokiu atveju ar gerai suprantu, kad apsimokiau išeiti birželį, kad neimtų to mėnėsio? Ir ar NGA atostogos ir išmokos prasitęs (vėliau VPA prasidės), jei išeisiu vėliau?
SunnyRain parašė:
Labas, man išaiškino, jei antras vaikas spėja gimti iki pirmam sueina 3metai, tada galima gauti tiesiog lygiai tas pačias išmokas. Mano situacija panaši, tai bandau…
Ačiū už jūsų informacija🥰bandysim tilpt ir mes
🫶
LithGirl parašė:
NGA prašymo pildymas. Nepamenu jau nieko kaip su tuo NPD. Jeigu netaikyti spaudžiu, tai gaunu mažesnę išmoką, bet gale metų man sugrąžina? O jeigu taikysiu, gausiu …
Taip. Bet nebutinai sumoketi reikes, jeigu taikysit.
Sveikos. Man gegužės pabaigoje priklauso išeiti į NGA, bet praeitais metais turėjau nedarbingumą balandžio mėnesį. Tai tokiu atveju ar gerai suprantu, kad apsimokiau išeiti birželį, kad neimtų to mėnėsio? Ir ar NGA atostogos ir išmokos prasitęs (vėliau VPA prasidės), jei išeisiu vėliau?
Saulyte919 parašė:
Sveikos. Man gegužės pabaigoje priklauso išeiti į NGA, bet praeitais metais turėjau nedarbingumą balandžio mėnesį. Tai tokiu atveju ar gerai suprantu, kad apsimokia…
As va to ir nesuprantu, man NGA priklausytu nuo 06.01 bet as planuoju iseiti tik 07.01. Tai kaip skaiciuosis NGA 126 dienos ar likes laikas iki numatytos gimdymo dienos ir 56 dienos po jo?
Mon1 parašė:
As va to ir nesuprantu, man NGA priklausytu nuo 06.01 bet as planuoju iseiti tik 07.01. Tai kaip skaiciuosis NGA 126 dienos ar likes laikas iki numatytos gimdymo di…
126 d.
Mon1 parašė:
As va to ir nesuprantu, man NGA priklausytu nuo 06.01 bet as planuoju iseiti tik 07.01. Tai kaip skaiciuosis NGA 126 dienos ar likes laikas iki numatytos gimdymo di…
Vistiek skaičiuosis 126 dienos nuo 30 nėštumo savaitės
Reina09 parašė:
Vistiek skaičiuosis 126 dienos nuo 30 nėštumo savaitės
Ne nuo 30 nestumo savaites, o nuo tada kada eis i NGA, jeigu nepagimdys anksciau.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai