hyonic parašė:
Tai jei taikai nuskaiciuos tik PSD ne?
Taip. Ir mazesni GPM, kas virsys NPD.
hyonic parašė:
Tai jei taikai nuskaiciuos tik PSD ne?
Taip. Ir mazesni GPM, kas virsys NPD.
Jolanta-K@J mama parašė:
Ne 21%, o +- 6% ir ne, pensijai neatskaiciuoja.
Sveiki,tikrai ne 21%? Nes Sodros pls rašo 6% PSD ir GPM 15% išskaičiuojamas
emmty parašė:
Sveiki,tikrai ne 21%? Nes Sodros pls rašo 6% PSD ir GPM 15% išskaičiuojamas
Jeigu netaikai NPD.
Jolanta-K@J mama parašė:
Pagal ta, kaip skaiciavo pries tai vaikui.
Ačiū Jums!🪻😊
O kažin iki kokio amžiaus turi būti pirmagimė kol tas pats išmokų apskaičiavimas galiotų ?🤔
Sveiki, niekaip negaunu aiškaus atsakymo, gal pagelbesit suprasti. 🫣
Kovo 2d. baigėsi vaiko priežiūros atostogos ir nuo balandžio 14d. išeinu į dekretą su antru neštumu. Tai mėnuo su viršum, kai aš nedirbu ir nesu užimtumo tarnyboje. Su PSD viskas aišku esu drausta, nes vaikiukas iki 3 metų,bet ar man reikia susimokėti pačiai VSD mėnesinę įmoka, kad gauti motinystės išmoką ar nereikės? 🫣
lainaa10 parašė:
Ačiū Jums!🪻😊
O kažin iki kokio amžiaus turi būti pirmagimė kol tas pats išmokų apskaičiavimas g…
Iki kol ieina bent dalis ismokos gavimo arba VPA atostogu i antro vaiko ismoku skaiciavimo laikotarpius.
LauraDov parašė:
Sveiki, niekaip negaunu aiškaus atsakymo, gal pagelbesit suprasti. 🫣
Kovo 2d. baigėsi vaiko priežiūros atostogos ir nuo balandžio 14d. išeinu į dekret…
O jus su IV dirbot?
Jolanta-K@J mama parašė:
Iki kol ieina bent dalis ismokos gavimo arba VPA atostogu i antro vaiko ismoku skaiciavimo laikotarpius.
Tai jeigu ,pavyzdziui, pirmagimiui 2 metai sueina liepa. O su antru besilaukdama einu nga birzeli,tai vpa ,jeigu viskas pagal plana,butu jau rugpjūčio mėnesį( pirmajam jau būtų virš 2metu),ar gaučiau tokias pat išmokas kaip ir su pirmu?
lainaa10 parašė:
Sveikos,klausimelis,gal kas žinos![]()
Pagimdžiau, stažą turėjau,gaunu išmokas už vaiką,bet iš darbo išėjau. Jeigu planuo…
Labas, man išaiškino, jei antras vaikas spėja gimti iki pirmam sueina 3metai, tada galima gauti tiesiog lygiai tas pačias išmokas. Mano situacija panaši, tai bandau tilpti į laiką
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai