icevice parašė:
kaip jus manot,as grietinele isplaksiu su tuo blenderiu-kokteiline? kazkaip tam torciukui reik isplakt,o miksterio neturiu![]()
net nenumanau
zinau tik is komentaru,kad reik lb gerai kiausini isplakt siam tortuj
icevice parašė:
kaip jus manot,as grietinele isplaksiu su tuo blenderiu-kokteiline? kazkaip tam torciukui reik isplakt,o miksterio neturiu![]()
net nenumanau
zinau tik is komentaru,kad reik lb gerai kiausini isplakt siam tortuj
indriukstis parašė:
As katik is parduotuves parzygiavau, dvi dienas prakeikto arbuzo ieskojau ir pagaliau gavau, dabar kemsu kad niekas neatimtu![]()
Man kazkaip su miegu problemu nera, nebent jei persimiegojus diena pries tai bunu tada jau neina miegoti, o del rugsties vos ne kas vakara su ja kovoju, slykstus dalykas, vakar nieko lyg nevalgiau daug, bet labai kilo vakare rugstis, maziukas pasisuko kojukem i skrandi isireme ir jau antra diena jis man ji baladoja, tai pries miega rennie teko tablete sukramtyt, o tai kitaip nejo miegoti fee
![]()
Tu apgamiuku negalima rauti lauk, jeigu jie parudave tuo labiau, jeigu odos spalvos,tai cia irgi yra tepaliuku pirkti, pas mane tas kur iskiles buvo susproges,tai irgi atauga, tiek kad ne ant papu o ant siknos sykart iskiloTai 'bazuka' tepaliukas yra, per savaite uzgyja, jei maizukas spuogiukas uztenka karta patepti ir jis nudziuva, pas mane ant kaklo daug yra. O man mama sake kad cia inkstu, kasos ar kepenu kazkurio is tu veikla sutrikus, kai otkie kilti pradeda
![]()
man tai vaikelis i slapimo pusle vis baladoja
o tau ziuriu vis ant siknos kazkas issikelia
to bazuka yra uk vaistinese pirkt?
muotriska parašė:
net nenumanauzinau tik is komentaru,kad reik lb gerai kiausini isplakt siam tortuj
![]()
zinok db nepamenu,bet pas mane lyg kiausinis nesideda
nes pas mane jo kept nereik
su grietinele ir kondencuotu pienu
indriukstis parašė:
pabandyk truputi isplakti gal iseis kas, neisivaizduoju istikro ar eina su jais ar neIs kur man vanilinio cukraus gauti
![]()
lietuviu pardei maciau
o as tai pirkau is tesco vaniles ekstrakto tai man lb gerai buvo pyragui
ka gaminsi?
indriukstis parašė:
Reiks gal pabandyti, jei nieko nenunuodysiuAs irgi labai koldunu noriu, kiek pirkau visur, tai labai prasti buvo, skaniu niekad nerasdavau, o pati gaminti tyngiu ir neturiu su kuo teslos kocioti
varysiu varskeciu kepti, miego noriu kazkaip, oras blogas migdo labai
Vis galvoju ka cia maizukui nupirkti, baisu konors labai reikalingo nepamirsti
![]()
manau kad nenunuodysi
as tai dar vis voneles neturiu
muotriska parašė:
man tai vaikelis i slapimo pusle vis baladoja![]()
o tau ziuriu vis ant siknos kazkas issikelia![]()
![]()
![]()
to bazuka yra uk vaistinese pirkt?![]()
tfu tfu tfu ten tas vienas ir paskutinis kolkas ant siknos, daugiau ir nenoriu, o tai kaip prisikakojus vaiksciojau i parduotuve
Aha as bootse pirkausi www.boots.com/en/Bazuka-Treatment-Gel-6g_867813/ tik atsargiai reik tepti, kad ant sveikos odos neuztepti, nes jis uzdziovina ir ten keliom dienom uzsideda plevele uzsideda ant to spuogo
tai sveika oda jauciu apmirtu
muotriska parašė:
lietuviu pardei maciauo as tai pirkau is tesco vaniles ekstrakto tai man lb gerai buvo pyragui
ka gaminsi?
Sausainiukus, vyrui vis i darba idedu, tai su cinamonais visokiais nusibodo, o sokolado vis pamirstu nusipirkti irgi visai skanu butu
icevice parašė:
zinok db nepamenu,bet pas mane lyg kiausinis nesidedanes pas mane jo kept nereik
su grietinele ir kondencuotu pienu
![]()
aaa.nu tai tada cia jau visai kitoks
pas mane tai i paploteli dedasi baltymas plaktas berods
www.boots.com/en/Bazuka-Extra-Strength-Gel-5g_11291/ sitas stipresnis, pas mane mazas bootsas tai tokio nebuvo, tik tas raudonas
indriukstis parašė:
tfu tfu tfu ten tas vienas ir paskutinis kolkas ant siknos, daugiau ir nenoriu, o tai kaip prisikakojus vaiksciojau i parduotuveAha as bootse pirkausi www.boots.com/en/Bazuka-Treatment-Gel-6g_867813/ tik atsargiai reik tepti, kad ant sveikos odos neuztepti, nes jis uzdziovina ir ten keliom dienom uzsideda plevele uzsideda ant to spuogo
tai sveika oda jauciu apmirtu
![]()
dekuj
reiks pirkt
bet itariu ant to pajuodavusio negaliu tept
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai