Lyja parašė:
na ir dar klausima turiu kol laukiu pasimatymo su genetikaiapziura kurios metu vyksta vaisiaus matavimas, ji buna daroma vaginaliniu budu ar ziuri per pilva?
Man Santarose darė per pilvą ir vaginaliniu !
Lyja parašė:
na ir dar klausima turiu kol laukiu pasimatymo su genetikaiapziura kurios metu vyksta vaisiaus matavimas, ji buna daroma vaginaliniu budu ar ziuri per pilva?
Pernyn parašė:
o, idomu. o kodel abiem budais? ne viskas per pilva matesi?
Lyja parašė:
o, idomu. o kodel abiem budais? ne viskas per pilva matesi?
Ne viską matė per pilvą, vieną mažylį sunkiai sekesi apžiūrėti. Gal kokį 40 min vyko apžiūra, bet po to liko patenkinta apžiūra, nors privargo.
Pernyn parašė:
Ne viską matė per pilvą, vieną mažylį sunkiai sekesi apžiūrėti. Gal kokį 40 min vyko apžiūra, bet po to liko patenkinta apžiūra, nors privargo.
aciu uz atsakyma!
as jau po apziuros. apziuros metu sake viskas normos ribose, na ir padare ta vadinama prisca tyrima (nors toks pavadinimas atsakymo lape nefiguruoja). lauksiu rytoj skambucio is gydytojos kad pakomentuotu atsakymus, nes is to kas lape parasyta, tai nieko nesuprantu net ir internetuose pasiskaiciusi
Lyja parašė:
aciu uz atsakyma!
as jau po apziuros. apziuros metu sake viskas normos ribose, na ir padare ta vadin…
Priscos atsakymas būna dvejopas - kraujo tyrimo rodikliai (tą pačią dieną) ir rizikos - kitą dieną. Į kraujo tyrimo rodiklius patariu nesigilinti ir negooglinti - jie vertinami kartu su kitais kriterijais specialia skaičiavimo sistema. O tai, ką pakomentuos gydytoja,bus tikimybė - kuo ji mažesnė, tuo geriau. Didesnė nei maždaug 1:300 - tai jau didelė tikimybė ir paprastai siūloma atlikti papildomus tyrimus.
Austeja_ parašė:
Priscos atsakymas būna dvejopas - kraujo tyrimo rodikliai (tą pačią dieną) ir rizikos - kitą dieną. Į kraujo tyrimo rodiklius patariu nesigilinti ir negooglinti - j…
Aciu Austeja uz paaiskinima. jus kaip visada nepaigailit savo laiko apsviesti maziau nusimanancias ❤️😁 as ir ziuriu kad tam lape man dar ne visa informacija pagal tai kiek internete domejaus. kol kas tik laisvasis beta hcg ir papp-a rezultatai. amzinas laukimas su tuo ivf, jei ne vieno, tai kito dalyko. dabar iki to rytojaus pratempt reikia sulaukt to skambucio. laikau kumscius
Lyja parašė:
Aciu Austeja uz paaiskinima. jus kaip visada nepaigailit savo laiko apsviesti maziau nusimanancias ❤️😁 as ir ziuriu kad tam lape man dar ne visa informacija pagal t…
Laikom kartu!
Lyja parašė:
Sulaukiau priscos rezultatu, gydytoja pakomentavo kad viskas gerai. Merginos ar jus zinodamos kad prisca rezultatas geras, rinkotes vistiek daryti nipta?
As nesidariau.
Lyja parašė:
Sulaukiau priscos rezultatu, gydytoja pakomentavo kad viskas gerai. Merginos ar jus zinodamos kad prisca rezultatas geras, rinkotes vistiek daryti nipta?
Aš nesidariau.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai