2023.12.22 08:28 (prieš 2 m.)
Aš pora dienų po abrazijos. Man prieš savaitę pasakė, kad turiu nesivystantį nėštumą, turėjo būti 9 savaitės, o echo rodė 5. Ginekologė išrašė siuntimą abrazijai, bet tuo metu man buvo pats pikas ligos, žiauriai susirgau. Užsirašiau abrazijai 22 dienai, tačiau nesulaukus tos dienos, nakti 19 d pradėjau kraujuoti, ginė buvo įspėjus- prasidės kraujavimas, važiuok į ligoninę. Dar vyras nakti pasuko į ligoninę mano prašymu( aš negalėjau net prakalbėt dėl gerklės skausmo ir užkimimo) ir pasitikslino ar guldo tokiu atveju, ten bandė sakyt laukit ryto, jei tik tepa, bet aš jau stipriai kraujavau. Nuvykus į ligoninę apžiūrėjo ir pasakė laukt ryto, nes gimdos kaklelis neprasivėręs. Tačiau po apžiūros gal 20 min kraujas pasipylė taip, kad aš negalėjau atsistot nuo klozeto, bandžiau dar praustis duše ir laukt ryto, bet kraujas vis bėgo ir bėgo, buvo 3 nakties, aš dėl ligos turėjau 38 temp, stovėjau po dušo srove ir galvojau, dieve aš taip pavargau, aš tik noriu į lovą.. Šiaip ne taip pasakiau seselei, kad kraujas nebenustoja bėgt ir krenta didžiuliai krešuliai ir iškart išėjau operuotis. Atsibudau jau po visko, gan stipriai skaudėjo pilvą, bet pagaliau aš galėjau ilsėtis. O ryte mane jau išleido. Dar dieną paskaudeno, bet šiandien jau lyg ir viskas gerai. Kraujuoju labai nedaug, tik vakar viena didesnį krešulį radau, biški išsigandau, nes ligoninėje sakė, kad jai stipriai kraujuosiu ar krešuliai kris, vėl važiuoti. Aišku dėl vieno nevažiavau, pastebėsiu kaip bus toliau.
Apie emocinę būklę net nepasakosiu, ji siaubinga.