2022.12.19 18:56 (prieš 3 m.)
Sveikos merginos. ŠIANDIENOS ĮVYKIS.
Laukiausi. Echoskopui buvau 6,3 savaitės, tuo metu viskas buvo gerai. Šiandien turėjo būti 12 sav ir 1 diena. Prieš kelias dienas pradėjo teplioti, labai išsigandau, pergyvenau, bet pasiskaičiusi Jūsų žinučių (Čia kitame forume dėl kraujavimo - ačiū dievui didžiumai tepliojimai ir pan. Nekenkia), nusiraminau, kad galbūt ir man taip. BET, mano atveju kraujas vadinasi - BAIGTA (turėjau nesivystantį 7,4 sav seniau). Tai mano pirmas nėštumas. Šiandien buvo echoschopas, buvau begalo pasimetusi ar čia viskas gerai ar čia viskas baigta. TAIP, viskas baigta, nustojęs vystysi kaip ir 9 sav. Žinoma, susijaudinau nesveikai, nusiminiau, ašarų begalė, nes belekaip norime vaikučio. Dabar buvo viltis, kad tik kuo greičiau išsivalytų, darniai, nenukraujavus be galo daug, be pasėkmių. Pasakysiu viską atvirai, ką mums moterims tenka iškęsti ir dabar rašau su ašarom, kokios mes stiprios.. užėjo begalo dideli pilvo skausmai, kaip per mėnesines. Atėjau pagulėti į vonią, raičiausi čia kaip nežinau kas. Jei kas silpnų nervų TOLIAU NEBESKAITYKIT. pradėjo bėgti dideli krešuliai, galvoju gal reikia pereiti ant tualeto, bet kaip ir nespėjau, nes šiaip ne taip išstūmiau ( pastrigo ties puse) kaip gero kumščio dydžio, dar gal kiek didesnis krešulys, bet jau ne toks kaip kiti patikėkit, spalva ir viskuo kitu ir faktas, kad turėjau iš vonios įmesti į tualetą, tai ne duok dieve kuriai tokio vaizdelio, tiesiog mintyse sukosi, ką mes gyvenime turime patirti... pilvo spazmai tik su tuo visiškai liovėsi... Be to, noriu pasakyti, kad kraujavimas kiekvienai manau individualiai, man tai - baigtis. Laikykitės, viso ko geriausio Jums, mielosios. O mes bandysim registruotis pas Abraitį, nes nu taip jo trokštame.. bet tikriausiai kai labai labai nori, dievas juokiasi.