papuosaliuke parašė:
nebenoriu nieko...o as taip tikejausi...
Nepergyvenk, kaip sako Musilda matyt dar ne laikas mažyliui
Dabar svarbiausia nepalūžti, nusiteikti pozityviai ir pamatysi kaip išauš mūsų dienelės
Aš jau po savo mmm
papuosaliuke parašė:
nebenoriu nieko...o as taip tikejausi...
Nepergyvenk, kaip sako Musilda matyt dar ne laikas mažyliui
Dabar svarbiausia nepalūžti, nusiteikti pozityviai ir pamatysi kaip išauš mūsų dienelės
Aš jau po savo mmm
maurute parašė:
Nepergyvenk, kaip sako Musilda matyt dar ne laikas mažyliuiDabar svarbiausia nepalūžti, nusiteikti pozityviai ir pamatysi kaip išauš mūsų dienelės
Aš jau po savo mmm
![]()
aciu uz palaikymus
bet toks jausmas jog mazylio taip ir nesulauksiu...tad praejo noras planuoti...
papuosaliuke parašė:
aciu uz palaikymusbet toks jausmas jog mazylio taip ir nesulauksiu...tad praejo noras planuoti...
![]()
na ir neplanuok ir negalvok apie tai ir kai maziausiai to tikiesis ir bus tas mazylis ;)
ivetukau parašė:
na ir neplanuok ir negalvok apie tai ir kai maziausiai to tikiesis ir bus tas mazylis ;)
Tikrai
Musidla parašė:
Tikrai![]()
Musidla parašė:
Tikrai![]()
na gal... bet pasidariau pikta,nes per stipriai laukiu sito mazylio...ir atrod viltys vis blesta blesta... nepykit kad guodziuosi taip
papuosaliuke parašė:
na gal... bet pasidariau pikta,nes per stipriai laukiu sito mazylio...ir atrod viltys vis blesta blesta... nepykit kad guodziuosi taip![]()
papuosaliuke neverk
xaciux parašė:
ir as gryzau is daktaru bet kaip pavargau ojezau jezaau![]()
ir ka daktarai?
eme laaaabai daug tyrimu paeme ir nestumui nustatyti nes eko dar nematytu jai ir buciau nesce.bet sake gali but nuo skydliaukes tie pykinimai ir galvos svaigimas .bet sake ir nestumas gali taip anksti pasirodyt tai pirmiause istirs del nestumo o jai nieko nebus imsis skydliaukes
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai