Pušellė parašė:
Tai va ir man viskas dabar mauja nes su pirmaja dukra biskas gerai buvo jokiu kruajavimu
Tai va ir dabar galvoju ar čia užkybe, ar prasidėjo mentruacijos nes kaip šiandien tureciau pradet sirgt 🤷🏼♀️
Pušellė parašė:
Tai va ir man viskas dabar mauja nes su pirmaja dukra biskas gerai buvo jokiu kruajavimu
Tai va ir dabar galvoju ar čia užkybe, ar prasidėjo mentruacijos nes kaip šiandien tureciau pradet sirgt 🤷🏼♀️
sgrigorevaite parašė:
O jusu nestumo testas teigiamas?
Glaudi parašė:
O jusu nestumo testas teigiamas?
Dariaus prieš pora dienų atgal rodė vaiduokliuka bet po to vaiduokliuko pasidarius dar karta tuščias buvo 🤷🏼♀️
Glaudi parašė:
Vaziuoti i priimamaji pasitikrinti.
As irgi vaziuociau🙈
Pušellė parašė:
Su pirma man irgi nebuvo. Su antru buvo.
Džeizė parašė:
Tai stebėkit. Jei bus daugiau - į priimamąjį, o dabar pailsėkit labiau.
Nuvykau visgi pasitikrinti...išgirdau tai kas sudaužė širdį..nesivystantis nėštumas
Pušellė parašė:
Nuvykau visgi pasitikrinti...išgirdau tai kas sudaužė širdį..nesivystantis nėštumas
Puikiai suprantu kaip jauciates, man pradejus kraujuoti ir nuvykus pasitikrint 13ta savaite irgi tokia zinia gavau😕
Brouček parašė:
Puikiai suprantu kaip jauciates, man pradejus kraujuoti ir nuvykus pasitikrint 13ta savaite irgi tokia zinia gavau😕
Žiauriai skauda ir liūdna..kažkaip išgyventi reikes..
sgrigorevaite parašė:
Dariaus prieš pora dienų atgal rodė vaiduokliuka bet po to vaiduokliuko pasidarius dar karta tuščias buvo 🤷🏼♀️
Tai greiciausiai vaiduoklis melagis buvo
Pušellė parašė:
Vajej. Uzjauciu. Man taip tris syk buvo. Tai tie kraujavimai tikrai nebuna seip sau... ☹️
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai