Glaudi parašė:
Tai greiciausiai vaiduoklis melagis buvo![]()
Gali būti
Glaudi parašė:
Gali būti
Pušellė parašė:
Nuvykau visgi pasitikrinti...išgirdau tai kas sudaužė širdį..nesivystantis nėštumas
Užuojauta .... laikykites 🥹
Glaudi parašė:
Bet keista nes niekad man taip nebūdavo prieš mėnesines kad temptu pilvą ... nes vakar tempimas buvo kaip akmuo pilvas ... ir šiandien toks pat jausmas ....
sgrigorevaite parašė:
Bet keista nes niekad man taip nebūdavo prieš mėnesines kad temptu pilvą ... nes vakar tempimas buvo kaip akmuo pilvas ... ir šiandien toks pat jausmas ....
Tai gal biocheminis nestumas.
Brouček parašė:
Tai gal biocheminis nestumas.
Net nežinau , nes teplioja ir dabar pykint pradėjo .... maudymas vis dar iki dabar su minimaliu skausmu ...
Vikitita parašė:
supratau, kaip matau esate su pilveliu tai procedura jums pavyko kaip suprantu? is kelinto karto?![]()
Su pirmu darėmės iui. Pavyko iš trečio karto. O dabar tai naturaliai😀 nesisaugojom nes nebetikėjom kad galima taip lengvai pastoti😀
Jurintaaa parašė:
Merginos, jei man šiandien teigiamas ovuliacijos testas, tai kada darytis prg tyrimą? Kitą pirmadienį? 🙈
Taip🌹
Samaa parašė:
Sveikos, yra cia kurios geria dubhastona?
Yra
Kristina2828 parašė:
Su pirmu darėmės iui. Pavyko iš trečio karto. O dabar tai naturaliai😀 nesisaugojom nes nebetikėjom kad galima taip lengvai pastoti😀
nu geras ☺️ dziaugiuosi del jusu kad taip lengvai pavyko. man snd 2 CD, mm atejo vel kaip laikrodukas nors gyd sake kad del operacijos ciklas gali issiderinti. bet ne lygiai 28 dienos negaliu atsistebeti. gal tai geras zenklas kad ciklas staiga pasidare reguliarus. gal pagaliau ir mums neuzilgo ateis svente i kiema 😃
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai