Bitu parašė:
Siandien buvau pas gyd ir apziurejo mate nameli be gyventojo atitinka 4sav +5d. Bet dabar ziuriu kelnaitėse rudo kraujo patepliojimas....tai dabar tokia sirdis nera…
Pasidarykite tyrimą ar netrūksta progesterono🌹
Bitu parašė:
Siandien buvau pas gyd ir apziurejo mate nameli be gyventojo atitinka 4sav +5d. Bet dabar ziuriu kelnaitėse rudo kraujo patepliojimas....tai dabar tokia sirdis nera…
Gelyte19 parašė:
Birzelio 25d buvo 525,1
Liepos 2d (siandien) 10615.7😄
Tai gal klaida, nežinau, gal kuri pakomentuos kaip čia tie skaičiai šoktelėjo 🙈 pasiskambinčiau klinikai ar tikrai nesuklydo 🤣
Folgute parašė:
Lemonation parašė:
Merginos, o man toks įdomus kl. Aš pirmagimės laukiaus ir sulaukiau UK, ten nebuvo vaginalinių apžiūrų visiškai. Tik echo buvo keli. Ar tikrai reikia to vaginalinio…
Na vistiek apziuretu turi ar vietoje nestumas, per pilvo sienele manau tai neimanoma tokiam mazam nestume
Lemonation parašė:
Merginos, o man toks įdomus kl. Aš pirmagimės laukiaus ir sulaukiau UK, ten nebuvo vaginalinių apžiūrų visiškai. Tik echo buvo keli. Ar tikrai reikia to vaginalinio…
Man per visa nėštumą vaginalinio ne karto nedarė.
villka parašė:
Aš reguliariai lankausi pas Neringą Jakštienę. Pastojusi taip pat planuoju pas ją lankytis. Ji gal kiek ir griežtoka, bet profesionalumas, asmeniškai man, jos labai…
Bitu parašė:
Na vistiek apziuretu turi ar vietoje nestumas, per pilvo sienele manau tai neimanoma tokiam mazam nestume![]()
Kiek skaičiau, tai supratau, kad užsienio praktikoje vaginalinė apžiūra yra tik įtariant kokius negerumus ar grėsmę. Nesupraskite manęs neteisingai, bet man pvz paranoja, kad ankstyvame etape tai gali ir netyčia pakenkti.
Lemonation parašė:
Kiek skaičiau, tai supratau, kad užsienio praktikoje vaginalinė apžiūra yra tik įtariant kokius negerumus ar grėsmę. Nesupraskite manęs neteisingai, bet man pvz par…
Nei karta neziurejo vaginaliai, gal nereikia ten eiti labai anksti 4-5 savaite kai nieko nemato, geriausia eiti apie 7-8 savaite jei nera kitu nusiskundimu, tepliojimu. Man taip sake gydytoja. Ir tikrai vaginaliniai echo ankstyvam nestume nera gerai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai