Gabija182 parašė:
O as jau supratau, ka reiskia vaiduokliu medziojimaskai atrodo nieko nesimato, bet tuo paciu lyg ir kazkas smezuoja. Kol nufotkinau, gal jau cia ir isdziuvimas …
kazkas lyg ir kabina aki bet jau reikia gerai isiziureti.
Gabija182 parašė:
O as jau supratau, ka reiskia vaiduokliu medziojimaskai atrodo nieko nesimato, bet tuo paciu lyg ir kazkas smezuoja. Kol nufotkinau, gal jau cia ir isdziuvimas …
sveikos tai va mm veluoja viena diena jokiu simptomu nebejauciu visiskai , sakyciau kad net energijos plupsnis yra uzejes
testukai ateis tik penktadieni tai net neisivaizduoju kaip iki to islaukti, nes vakar dariausi tai buvo baltutelis baltutelis
bet manau kad nuo streso trupu uzveluos manosios ir tiek
s890507s parašė:
Kuo daugiau laiko praeina, tuo geriau matosi, bent jau plika akimi. Zinau, kad nereiktu vertinti po laiko, bet pries pora dienu dariausi toki pat - niekas nekabino akies nei pasidarius, nei veliau. Laikysiu 🤞 ir kartosiu po poros dienu, jei tiek islauksiu 🫣
Elizaa parašė:
Sveikos,
Pagadinau šiandien NT, nieko nesitikėdama, nes galvojau tik šiuo metu OV vyksta. E…
Sveika, kokią laparoskopiją darė?😁
Gabija182 parašė:
Kuo daugiau laiko praeina, tuo geriau matosi, bent jau plika akimi. Zinau, kad nereiktu vertinti po laiko, bet pries pora dienu dariausi toki pat - niekas nekabino …
tikiuosi kad pasitvirtins ir kad pavyko pastoti
o man va mm veluoja viena diena vakar dariausi testa buvo baltutelis tai uzsisakiau vakar testu y ateiti bet manau jei mm neprasides greitu metu vel testuosiuosi nuo penktadienio
Zygz parašė:
Sveikos. Man dar iki menesiniu 9-10 dienu, bet jau kokias 3 dienas keista maudima jauciu. Kazi kazkas kabinasi?
Nesueina galai, jei iki mm tiek laiko, tai dar net implantacijos nebuvo. Kelinta dpo? Nes pagal Jus dar tik kokia 3 dpo.
Zygz parašė:
Sveikos. Man dar iki menesiniu 9-10 dienu, bet jau kokias 3 dienas keista maudima jauciu. Kazi kazkas kabinasi?
Nebent Jusu cikla 35- ir daugiau dienu.
s890507s parašė:
tikiuosi kad pasitvirtins ir kad pavyko pastotio man va mm veluoja viena diena vakar dariausi testa buvo baltutelis tai uzsisakiau vakar testu y ateiti bet m…
As nezinau net kada mano mm, nes absoliuciai nereguliarios, tik penktadieni buvo ov.testas teigiamas, pagal tai bandau orientuotis. Sekmes ir jums 🌸
Meilutė parašė:
Sveika, kokią laparoskopiją darė?😁
Pratekamumą žiūrėjo ir cistą šalino
18 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai