Catus parašė:
Toks tikrai ne melagis bus! Sveikinimai 🌸☺️
Jei nebūtų buvęs panašaus ryškumo praeitą ciklą, tikrai tikėčiau, jog pavyko... tada jau spėjau pasidžiaugt, bet ant kitos dienos susirgau mm 😞 todėl dabar dar nedrąsu 😌🤞
Catus parašė:
Toks tikrai ne melagis bus! Sveikinimai 🌸☺️
Jei nebūtų buvęs panašaus ryškumo praeitą ciklą, tikrai tikėčiau, jog pavyko... tada jau spėjau pasidžiaugt, bet ant kitos dienos susirgau mm 😞 todėl dabar dar nedrąsu 😌🤞
Sveikos!
Gal kuri susidurete ir zinosite, kaip toliau elgtis. Si cikla po ovuliacijos visa laika maude kaire puse pilvo, kiek pavyko suprasti - toje vietoje kur kiauside. Anksciau niekada taip nebudavo, arba as nepastebedavau.
Liko 7 dienos iki mm, testas neigiamas, bet maudimas kairej pusej islieka. Gal kuri susidurusi?
_Karamelė_ parašė:
Jei nebūtų buvęs panašaus ryškumo praeitą ciklą, tikrai tikėčiau, jog pavyko... tada jau spėjau pasidžiaugt, bet ant kitos dienos susirgau mm 😞 todėl dabar dar nedr…
Tai gal praeitą ciklą bandė kibti? Nes man šie niekad nemeluoja ir šiaip nevaiduokliuoja. Linkiu ryškėti !🌷
eivita parašė:
Tai gal praeitą ciklą bandė kibti? Nes man šie niekad nemeluoja ir šiaip nevaiduokliuoja. Linkiu ryškėti !🌷
Tikrai, galėjo ir taip būti 🙂🤔
Ačiū 🤞🌺
Laurutė parašė:
Pas mane šiandien 9DPO bet irgi tuščias, man vaidenas iš to didelio noro kad kažkas šmeižuoja, bet vyras sako, kad nieko nėra😅🫣
Pas mane irgi 9, gryžus po darbų arba rytoj gadinsiu nt ir aš
Vikitita parašė:
na as turejau pradzioj problemeliu nemazai, jas susitvarkiau, tai dabar kaip ir viskas gerai turetu buti. lauksiu vyro rezultatu ir rugpj 24 keliauju vel pas gydito…
Mes ėjom privačiai tai nežinau kaip ten su siuntimais. Tiesiog nebenorėjom laukti buvom nusiteikia jeigu reikės stabdyti namo statybą, verslą ir kiek reikės mokėti
_Karamelė_ parašė:
Jei nebūtų buvęs panašaus ryškumo praeitą ciklą, tikrai tikėčiau, jog pavyko... tada jau spėjau pasidžiaugt, bet ant kitos dienos susirgau mm 😞 todėl dabar dar nedr…
Galėjo būti biocheminis nėštumas. Man taip buvo. Nepastebėjote jokių skirtumų kraujavime?
Kaana parašė:
Pas mane irgi 9, gryžus po darbų arba rytoj gadinsiu nt ir aš![]()
Man irgi devinta, bet balta, balta.. 😅
Kinder parašė:
Sugadinau ir as,neislaukiaubaltutėlis baltutelis. Bet pilvo apacia maudzia
![]()
Man 9dpo irgi pamaudena vis pilvo apačią, bet tuščias😞
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai