chocoladka841 parašė:
Sveikutes,gal ką siunčia genetikos tyrimam? Mus tai siunčia,nes kažkas su kraujotaką negerai mums ir siūlo išsitirti ar vaikui nėra Dauno sindromo man 36 m
Tai cia visom nuo 35 metų siunčia. Ir mane siunčia.
chocoladka841 parašė:
Sveikutes,gal ką siunčia genetikos tyrimam? Mus tai siunčia,nes kažkas su kraujotaką negerai mums ir siūlo išsitirti ar vaikui nėra Dauno sindromo man 36 m
Tai cia visom nuo 35 metų siunčia. Ir mane siunčia.
Kinder parašė:
Tai gal bus implantacinis? Tikekimes kad uzkibo![]()
As nenoriu stresuot su vaiduokliais,tai bandysiu islaukti iki antradienio bent![]()
Būtų gerai😄 Manau savaitgalį pasidarysiu NT dėl įdomumo, gal nebus per anksti😁
Braske123456 parašė:
Sveikos, jungiuosi ir as! 🫣 mm manau bus 15-17 tam tarpe, pas mane ilgas ciklas 32, kartais buna ir trumpesnis, ov buvo 08-01, nu baisiai jau smalsu, nors dar tik …
Pas mane irgi ov buvo 08-01d dėl krūtinės galėčiau pasakyti tą patį tik man dar ir pilva pamaudena karts nuo karto😄🤗
Laurutė parašė:
Pas mane irgi ov buvo 08-01d dėl krūtinės galėčiau pasakyti tą patį tik man dar ir pilva pamaudena karts nuo karto😄🤗
Tikėkimės, kad čia gerieji ženklai 🫣🫶 kada žadate nt bandyti?
Braske123456 parašė:
Tikėkimės, kad čia gerieji ženklai 🫣🫶 kada žadate nt bandyti?
Tikėkimes😇 Galvoju šeštadienį arba sekmadienį, o Jus kada planuojat pirmąjį NT gadint?🤗
Laurutė parašė:
Tikėkimes😇 Galvoju šeštadienį arba sekmadienį, o Jus kada planuojat pirmąjį NT gadint?🤗
Siaip irgi mastau apie savaitgali 😁 nes su pirmagime parodė 10dpo toki vos vos
man dpo buvo nuo liepos 26 iki 31 tai pradėjau diskomfortą justi apie 31 diena paskutine ov diena , savaite laiko skaudėjo galvojau kad polipai nes juos radę buvo galvoju reik testą pasidaryt pirma pasidariau ciut ciut matęs , vakar pasidariau toks vaiduokliuka islindo kita bandysiu 13-14 d darytis gal jau ryškiai rodys 😄 nes šiandien visa diena pykino, diskomfortas dar jaučiasiMa03 parašė:
Kaip fainiai, kad jau kažką matot! Kiek dpo pamatėt vaiduokliuką? ☺️
Braske123456 parašė:
Siaip irgi mastau apie savaitgali 😁 nes su pirmagime parodė 10dpo toki vos vos
Antradieni
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai