Beatričė2024 parašė:
Šiandien arba rytoj turėtų jau būti![]()
Nu ziurekit vis tik gal kibo!!😊 Man pagal savijauta tuoj mm prasides
Beatričė2024 parašė:
Šiandien arba rytoj turėtų jau būti![]()
Beatričė2024 parašė:
Realiai rodo testera (dariausi 2 kartą), pregna rožinis ir pregna kasetė. Iš gandro lab rodė 1 iš 2. Tai iš viso dariausi 6 testus, iš kurių 5 rodo vaiduoklius...…
Oho testukU kiek pagadinot
na rodo tik juostiniai testukai
Pukute27 parašė:
Oho testukU kiek pagadinotna rodo tik juostiniai testukai
Na, per 3 dienas -6, tai nemanau, kad čia labai daug😁
Galatėja parašė:
Neaišku, manau, kad jei ir kibo, galimai pabėgs... Tikrai pilvo maudimo prieš mm su niekuo nesumaišysi. Momentais kiaušidėse suduria, ko niekada nebūdavo. Žodžiu, nieko jau nepadarysiu, lieka laukti😊
Beatričė2024 parašė:
Neaišku, manau, kad jei ir kibo, galimai pabėgs... Tikrai pilvo maudimo prieš mm su niekuo nesumaišysi. Momentais kiaušidėse suduria, ko niekada nebūdavo. Žodžiu, n…
Pastojus irgi tie patys pojuciai pilnai gali buti
plius tikrai isryskejo juostele
Beatričė2024 parašė:
Neaišku, manau, kad jei ir kibo, galimai pabėgs... Tikrai pilvo maudimo prieš mm su niekuo nesumaišysi. Momentais kiaušidėse suduria, ko niekada nebūdavo. Žodžiu, n…
Su pirmu vaiku man kažkur iki 9 sav buvo kiekvieną mielą dieną pojūtis, kad va, tuoj pramuš mėnesinės. Visiškai taip pat kaip prieš mm. Daugiau nieko.
Dabar laksto po namus tas "tuoj bet kada pramuš mėnesinės" 😀
Beatričė2024 parašė:
Kai laukiausi man atrodė kad tuoj pramuš, raižė, dūrė ir t.t. ir va, viskas gerai 🤭 linkiu ryškėt ir nesulaukt mm ❤️
maskatalija parašė:
Sveiki ka reiskia dpo?
Diena po ovuliacijos
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai