Rugilė1 parašė:
Sveikos. Noriu pasidalinti vaiduoklių nuotraukomis. Abu daryti vienu metu. Iki mm 9 dienos. Ar gali taip anksti parodyti nėštumą?.. Kasetinis kiek blankesnis, bet t…
Linkiu ryškėti, manau užkibo 🥰🤗
Rugilė1 parašė:
Sveikos. Noriu pasidalinti vaiduoklių nuotraukomis. Abu daryti vienu metu. Iki mm 9 dienos. Ar gali taip anksti parodyti nėštumą?.. Kasetinis kiek blankesnis, bet t…
Linkiu ryškėti, manau užkibo 🥰🤗
Kinder parašė:
Man šiandien mm diena, vakar maudė pilvą ir buvo vos vos rausvų išskyrų, Šiandien nei pilvą maudžia, nei išskyrų yra. Bet ir pojučių visiškai jokių, nei pms'inių ne…
Na ir kantrybė, jau seniai testą būčiau pasidariusi😁
Naivuole parašė:
Na ir kantrybė, jau seniai testą būčiau pasidariusi😁
Kažkaip nejaučiu jokių požymių, tai šį ciklą jau buvau nurašiusi, bet jei bus užkybę, tai pradėsiu vėl tikėti stebūklais
Kinder parašė:
Kažkaip nejaučiu jokių požymių, tai šį ciklą jau buvau nurašiusi, bet jei bus užkybę, tai pradėsiu vėl tikėti stebūklais
Bet juk dažniausiai taip ir būna🥰
Naivuole parašė:
Bet juk dažniausiai taip ir būna🥰
Kad jūsų žodžiai Dievui į ausį
Kinder parašė:
Man šiandien mm diena, vakar maudė pilvą ir buvo vos vos rausvų išskyrų, Šiandien nei pilvą maudžia, nei išskyrų yra. Bet ir pojučių visiškai jokių, nei pms'inių ne…
Man jau trecia diena kaip maudzia pilva, bet iki numatomu mm dar 7 dienos 😊
Ziuriu ir jus bandot pagranduka pagauti 😁 vyresneliai jau nemazi pas jus 😁
Lila parašė:
Man jau trecia diena kaip maudzia pilva, bet iki numatomu mm dar 7 dienos 😊
Ziuriu ir jus bandot pagranduka pagauti 😁 vyresneliai jau nemazi pas jus 😁
Aha,vyresnėlei jau 16. Bet sumanėm kad norim pagranduko🫣 Nors senatvė jau ant nosies🤣
Sveikos merginos, o man šiandiena 12 CD ir palei viska jau už poros dienų turėtų būti OV, o bet tačiau, nėra jokių vaisingų išskyru, ov testus darausi nuo 7CD 2-3 kart per dieną ir dar neigiami, tai galimai ov bus velyva?? Ir pradėjau šį mėn bandyti matuotis temperatūrą visada 5.40 val. ryto kaip keliuosi į darbą, pradėjau iškarto po mm, tai gal kas tuo klausimu daugiau pakomentuosite, nes nelabai suprantu dar, dabar tik pradėjau, tai kolkas temperatūra skirtinga (matuoju makštyje) prieš kelias dienas buvo 36,6 užvakar pvž buvo 36,5 vakar 36,7, o šiandien 36,4 tai čia reiškia, kad ov kolkas tikrai nevyko, nes kaip suprantu turėtų po ov pakilt šiek tiek ir jau laikytis pakilusi taip? Bet kolkas net jokių išskyrų, kur jau šiaip būdavo nuo 9-10 cd tai visada kiaušinio baltymas ir taip būdavo kokias 4 dienas.
Gab342 parašė:
Sveikos merginos, o man šiandiena 12 CD ir palei viska jau už poros dienų turėtų būti OV, o bet tačiau, nėra jokių vaisingų išskyru, ov testus darausi nuo 7CD 2-3 k…
Ov testus reikia pradėti daryti maždaug nuo 11-12 cd jei ciklas reguliarus. Jei neigiamas, tai neverta po 2-3 testus gadinti. Toliau testuokites visada panašiu laiku. Geriau testuotoja nuo 10 iki 20 val intervale. Aš pradėjau testuoti nuo 12 cd, buvo jau dvi juosteles, tik ne tokia ryški viena. Piką pagavau 16cd tik