Zygz parašė:
Einu rytoj. Po to reiketu po poros dienu pakartoti tyrima?
Taip. Po 2-3 dienų
Zygz parašė:
Einu rytoj. Po to reiketu po poros dienu pakartoti tyrima?
Taip. Po 2-3 dienų
Zygz parašė:
Trys rytai, bet nera, kad labai rysketu. Man dabar veluoja 5-6 dienas. Kazkas negerai gal?
Ar tikslią ov dieną žinot? Tiek veluojant turėtų jau ryškiau būt. Pameginkit kraują priduoti hcg ir prg.
Sveikos. Noriu pasidalinti vaiduoklių nuotraukomis. Abu daryti vienu metu. Iki mm 9 dienos. Ar gali taip anksti parodyti nėštumą?.. Kasetinis kiek blankesnis, bet tikrai iš karto pasimatė, o juostelė praktiškai iš kart dvi juostos akivaizdžiai matomos.
Testus dariausi dėl neįprastos savijautos. Pilvo apačios maudimas lengvas, šleikštulys pjaustant mėsą, praktiškai iki vėmimo, ko niekada nebūdavo... Mūsų planavimas buvo kiek anksčiau stiprus, bet vis neigiamiems testams užvaldžius, tiesiog sakėme bus kaip bus ir net nustojome galvoti apie planavimą, tiesiog atsipalaidavom.😍
laubur parašė:
Ar tikslią ov dieną žinot? Tiek veluojant turėtų jau ryškiau būt. Pameginkit kraują priduoti hcg ir prg.
Lyg turejo buti 08-30 ovuliacija
Rugilė1 parašė:
Sveikos. Noriu pasidalinti vaiduoklių nuotraukomis. Abu daryti vienu metu. Iki mm 9 dienos. Ar gali taip anksti parodyti nėštumą?.. Kasetinis kiek blankesnis, bet t…
Man likus savaitei iki mm testas parodė dvi ryškias juosteles, matyt ankstyvą ov buvo 🙂 sveikinimai 🤗
Agnyte1993 parašė:
Man likus savaitei iki mm testas parodė dvi ryškias juosteles, matyt ankstyvą ov buvo 🙂 sveikinimai 🤗
Atrodo nelabai galiu patikėt dar. Ačiū už sveikinimus❤️ bet šiandien dar lėksiu nusipirkti kitos firmos nėštumo testą, reikia užtvirtinimo 😅🙈
Rugilė1 parašė:
Sveikos. Noriu pasidalinti vaiduoklių nuotraukomis. Abu daryti vienu metu. Iki mm 9 dienos. Ar gali taip anksti parodyti nėštumą?.. Kasetinis kiek blankesnis, bet t…
Sveikinu
Daug kas sako kad reikia tik atsipalaiduoti, nu bet man vis tiek nesigauna taip
Rugilė1 parašė:
Sveikinimai! 🌸
Rugilė1 parašė:
Linkiu ryškėti, manau užkibo 🥰🤗