Kinder parašė:
Mes su vyru geriam folio rugsti. As papildomai dar vit.D ir magni, bet situos ne del planavimo, o tiesiog pasidariau tyrimus,tai trukumas didelis.
as esu pries multivitaminus
tai geriau ko truko vit D, folio rugsti ir cinka.
Kinder parašė:
Mes su vyru geriam folio rugsti. As papildomai dar vit.D ir magni, bet situos ne del planavimo, o tiesiog pasidariau tyrimus,tai trukumas didelis.
as esu pries multivitaminus
tai geriau ko truko vit D, folio rugsti ir cinka.
Mimosa parašė:
Labas.
Pries 2 savaites pasidariau pora testu, abu buvo teigiami, veliau sekancias dienas…
Sveika.
Man tokia pati situacija kaip Jums, vykau kai buvo 6 sav - patikrino ar gimdoje, dabar atvykti po 2 sav tikrins augimą ir širdutės plakimą.
Mėnesinės paskutinės buvo birželio 16 dieną.
Sveikos. Pradėsime planuoti nėštumą. Gal pasidalintumėte kokius vitaminus gėrėte? Konkrečiai kokios firmos? Ką rekomendavo gydytoja? Galvoju gal verta apsilankyti pas ginekologę, kad atsakytų į šiuos klausimus. Nors pasirikrinti prieš pusmetį buvau ir neužklausiau.. Šiai dienai turiu cycle balance, ginekologė buvo išrašiusi dėl menesinių ciklo. Ar tiks kad jį gersiu 2 kartus dienoje, bus 400 μg. O gal foliatas geriau? Jau pasimečiau tarp informacijos gausos😃
Beata.B parašė:
Sveikos. Pradėsime planuoti nėštumą. Gal pasidalintumėte kokius vitaminus gėrėte? Konkrečiai kokios firmos? Ką rekomendavo gydytoja? Galvoju gal verta apsilankyti p…
As galeciau Jums patarti vitaminus, kuriuos tik pradedavau gerti is karto ta menesi pastodavau😀, gal tik sutapimas, bet jau du kartus. Beda ta, kad ju Lietuvoje nera😕
Ar tik ne Garden Of Life Vitamin Code?
Brouček parašė:
As galeciau Jums patarti vitaminus, kuriuos tik pradedavau gerti is karto ta menesi pastodavau😀, gal tik sutapimas, bet jau du kartus. Beda ta, kad ju Lietuvoje ner…
Beata.B parašė:
Sveikos. Pradėsime planuoti nėštumą. Gal pasidalintumėte kokius vitaminus gėrėte? Konkrečiai kokios firmos? Ką rekomendavo gydytoja? Galvoju gal verta apsilankyti p…
Sveiki, gerkite foliatą, o kitus vitaminus jeigu tik ko nors trūksta - į tai atsakys kraujo tyrimai
sveikatos ir greito pastojimo,❤️
Brouček parašė:
As galeciau Jums patarti vitaminus, kuriuos tik pradedavau gerti is karto ta menesi pastodavau😀, gal tik sutapimas, bet jau du kartus. Beda ta, kad ju Lietuvoje ner…
Gėriau tik tai ko trūko (atlikau išsamius kraujo tyrimus) ir abu kartus iškart pastojau) ;) turbūt padėjo tai, kad abu kartus maniau, kad sunkiai pastosiu, nieko bent metus neišeis ir t.t.
Brouček parašė:
Kokie čia vitaminai?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai