GiedreG parašė:
Na o man jau neryskeja lh testai, tai skaičiuoju toliau 2 dpo 😊
Tikrai manot, jog praleidot piką? Aš linkstu labiau, jog arba dar nebuvo arba anovuliacinis. Ar jautėt simptomus ov?
GiedreG parašė:
Na o man jau neryskeja lh testai, tai skaičiuoju toliau 2 dpo 😊
Tikrai manot, jog praleidot piką? Aš linkstu labiau, jog arba dar nebuvo arba anovuliacinis. Ar jautėt simptomus ov?
RauDonoji parašė:
Oi ne zinokit. Ovuliacija vyksta pas mane, tik siti testai man nerodo piko, esu darius ir prg, mano pikas buna su sitais testais apie 0.6 (kaip prairta men, o tsda jau simtpomai labai ryskus), tai manau nakti galejo 24 buti, o 25 ryte jau blanko nors pats ryskiausias buvo is pagautu..isvakarese kaire kiauside maude..tai manau ta puse ovuliavo.
Aisku be prg tyrimo nepasakysi..bet ai tarkim 2 dpo, o jei anovuliacinis nu ir tegul 😅 ka cia jau padarysi..
RauDonoji parašė:
Iki 5min, bet plika akim nelabai matėsi, tik kamera fiksavo
Nu čia sunku vertint tuos livsane.
aišku, eilinė moteris pasidarytų, pamatytų vieną brukšnį ir nesuktų gslvos. O mes nagrinėjam ir vat atrandam
Sveikos,
šiandien buvau pas gydytoją. Savaitgali jau visko prisigalvojau, prisiskaičiau.
Nelabai radau sekmės istorijų, kad po ektopinio neštumo ir palikus kiaušintakį jis nesikartotu.
Tai man šiandien patvirtino, kad įsitaisė gimdoje, tik dar širdelės nepagavo
ateiti po dviejų sav.
O ovuliacija buvo vėl dešinėje pusėje, kuri buvo operuota, dėl to ir vis paskaustą man ją.
Tai bandau jau keliauti po 8 mėn. planavimo į mėnesio grupę
Visoms sekmės ir kiekviena turime savo istoriją.
gjete parašė:
Sveikos,
Kaip puiku, kad viskas gerai! Tik dar kartą įrodyta, kad nėr ko prisigalvoti anksčiau laiko
Sekmės jums!
gjete parašė:
Sveikos,
Super,sveikinimai 🌺 žinokit čia visada nerimas išlieka, teks tikėt kad viskas bus gerai ir kitaip negalvoti, čia labai reikia stiprybės 🤭
gjete parašė:
Sveikos,
Super, sėkmingo 🤰😊
gjete parašė:
Sveikos,
Sveikinimai ❤️
Svajokle321 parašė:
Sveikos,o as pagavau Lh tokį ryskumą 24 diena,bet programėlė nerode kas pikas dar,o paskui 25 diena jau pradėjo blankt juostele ,pirma syki programėlė sita naudoju…
Aš tsi manau kad jum pikas 24 dieną, 25 dieną ov, o 26 dieną 1dpo. Labsi ryškus testas buvo, nemanau kad dar ryškėtų. Kelinta jums cd?
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai