SunSunny parašė:
Juk ji nedirba gimdymo namuose, ar klystu? Jei nedirba, tai tikrai ne.
Nezinau tiksliai, bet drauge kai laukesi lankydavosi gindymo namuose pas savo gine, tai ja ten daznai matydavo vaikstancia. Neaisku, reikia klausti jos pacios
SunSunny parašė:
Juk ji nedirba gimdymo namuose, ar klystu? Jei nedirba, tai tikrai ne.
Nezinau tiksliai, bet drauge kai laukesi lankydavosi gindymo namuose pas savo gine, tai ja ten daznai matydavo vaikstancia. Neaisku, reikia klausti jos pacios
Giedrė 33 parašė:
Ar per antrą nėštumą,galimą rinktis pas ko gimdyti?Gal jau žinot pas ką ir kokia gera daktarė?
Man darė 20sav echo, kadangi jau tuo metu turėjo tą naują aparatūrą, tai padarė ir 4d, ir foto davė. Mokėjau kaip už paprastą echo 35eu +35eu konsultacija.
Teranova parašė:
Gal kuri lankėtės pas ginekologes
R. Dargiene arba Agnę Stankevičienę?
Aš buvau pas Stankevičiene, echoskopui, faina moteris, man patinka ji, pirmo kai laukiaus irgi ėjau pas ja echoskopuotis, lytį matė tiek su pirmu, tiek su antru dabar
Akvilėeė parašė:
Aš buvau pas Stankevičiene, echoskopui, faina moteris, man patinka ji, pirmo kai laukiaus irgi ėjau pas ja echoskopuotis, lytį matė tiek su pirmu, tiek su antru dab…
keliu savaiciu lyti jums pamate?
Akvilėeė parašė:
Aš buvau pas Stankevičiene, echoskopui, faina moteris, man patinka ji, pirmo kai laukiaus irgi ėjau pas ja echoskopuotis, lytį matė tiek su pirmu, tiek su antru dab…
Kur jūs pas ją einat?
Teranova parašė:
Gal kuri lankėtės pas ginekologes
R. Dargiene arba Agnę Stankevičienę?
Va buvau ti ką pas R. Dargienę Nortway klinikoje, likau patenkinta, nuramino ir su sakė ką toliau daryt kad nebūtu nesklandumu😇😇😇😇
Tai va, as jau po vizito pas stankevicienę, maloni moteris
bet lyginant su kiseliova, tai renkuosi kiseliova, zymiai issamiau viska nupasakoja, nekalbant jau vien apie aparatūros gerumą
stankeviciene bendrus dalykus susake, į smulkmenas nesileido
dar kas nepatiko, kad neveikia printeris, todel negavom nuotraukeliu. mamyte vaizdo nemato jokio ekrane, o pas kiseliova viskas mamytei pries akis būna per televizoriu..
lyties vaikiukas nepasirode :))) lauksim 20 sav eko
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai