reneida parašė:
Taip spėja...![]()
Eina sau, kaip faina, man asmeniškai tobulas šeimos modelis, du berniukai ir mergytė
reneida parašė:
Taip spėja...![]()
Eina sau, kaip faina, man asmeniškai tobulas šeimos modelis, du berniukai ir mergytė
Labai tikiuosi, kad taip ir bus! Dar bijau džiaugtis...
O vardų problema laaabai didelė... man patinka reti, keisti vardai. Vyrui turi buti lietuviškas, bet ir užsienio šalyse normaliai ištariamas ir suprantamas...
Gal kas kokių variantų turit?
Turėjom variantus:
Jorūna
Kotryna
Vienas netiko vyrui, kitas man
Dar mąstau apie Arianą, bet vyras kreivai žiūri...
Išvada tokia, kad neįsivaizduoju, kaip rasti vardą, kuris visiems tiktų.
Vaikai negalvoja vardų, tik sako ar jiems tinka ar ne...
reneida parašė:
O vardų problema laaabai didelė... man patinka reti, keisti vardai. Vyrui turi but…
Dukryte ir jos varda susapnavau kai dar nezinojau, kad laukiuosi. Ryte papasakojau vyrui, tevams - visi pasijuoke is kur cia toks vardas, niekas rimtai jo nesvarste. Po keliu savaiciu suzinojom apie tai, kad pilvelyje isikure nauja gyvybe, dar po kiek laiko, jog mergaite. Kai visi klause vardo sakydavau ta kuri sapnavau, aisku niekam netiko ir nepatiko
gimdymo metu vyras siuo vardu vadino ir kviete greiciau ateiti, ir sutapimas, veikla prasidejo. Taip ir pavadinom dukryte susapnuotu vardu. Maciau, kad kitiems nelabai patiko, bet siai dienai visi kas pazista sako kad kito vardo ne neisivaizduoja. Siulyciau klausyti sirdies, gal gimus ir pamacius pats vardas ateis
reneida parašė:
O vardų problema laaabai didelė... man patinka reti, keisti vardai. Vyrui turi but…
Karlota man grazu ir uzsieni gerai zinomas ir lietuvoj nebutu naujadaras, ir gana retas, bet arti Karolinos kas lt gerai zinoma
aisku savo issvajotai mergaitei laikau varda uzspaudus ir niekam nesakau, lt suvestinej tokio dar nera, o uzsieni jis naudojamas, bent pas mus, tikiuos kad db sulauksim mergytes
_Fatima_ parašė:
Dukryte ir jos varda susapnavau kai dar nezinojau, kad laukiuosi. Ryte papasakojau vyrui, tevams - visi pasijuoke is kur cia toks vardas, niekas rimtai jo nesvarste…
O tai koks tas vardas?
Errrikiux parašė:
Karlota man grazu ir uzsieni gerai zinomas ir lietuvoj nebutu naujadaras, ir gana retas, bet arti Karolinos kas lt gerai zinomaaisku savo issvajotai mergaitei l…
As galvojau Charlota pavadint. Bet galiausiai pavadinom tradiciniu Charlotte
Lūšiukė parašė:
As galvojau Charlota pavadint. Bet galiausiai pavadinom tradiciniu Charlotte![]()
Mes irgi daug galvojam apie charlota/te bet man rasyba nepatinka labai, lietuvoj jis ne taip tartusi pagal rasxba, tai sitai nervina
Errrikiux parašė:
Mes irgi daug galvojam apie charlota/te bet man rasyba nepatinka labai, lietuvoj jis ne taip tartusi pagal rasxba, tai sitai nervina![]()
Tai cia beda. Klasiokes mergaite lietuviskai pavadinta, tai persikelus I uk sake vargsei Vargas buvo, nes salota vadino.
Mes ilgai blaskemes del rasybos. Grazu man Charlota. Bet vietiniai nelabai suprasdavo kas per vardas. O db tradicine rasyba Chatlotte. Tai paprasta, lb gerai suprantamas ir spelinguoti nereikia. Zinoma anglai susileidzia isgirde varda, nes ju mazoji princess tokiu vardu
Errrikiux parašė:
Karlota man grazu ir uzsieni gerai zinomas ir lietuvoj nebutu naujadaras, ir gana retas, bet arti Karolinos kas lt gerai zinomaaisku savo issvajotai mergaitei l…
Labai to linkiu!
reneida parašė:
Jorūnė mano išsvajotas vardas
dar iš lietuviškų patinka Normantė, Meda, Nomeda
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai