giedrerim parašė:
nebijok,matai, isgyvenom![]()
vstk baisu....
giedrerim parašė:
nebijok,matai, isgyvenom![]()
vstk baisu....
_Agnyte parašė:
man pasake irgi kad turbut cezai darys... o as jo labai bijau![]()
as tai ir to ir to bijau..
aslaukiuosi parašė:
as tai ir to ir to bijau..![]()
man cezaris baisiau atrodo...
_Agnyte parašė:
man cezaris baisiau atrodo...![]()
cezaris baisiau tik del to, kad atsigauti ilgaiu reikia, bet jei gimdai ir plysti irgi gyji
o naturalaus gimdymo pats procesas zymiai nemalonesnis
aslaukiuosi parašė:
cezaris baisiau tik del to, kad atsigauti ilgaiu reikia, bet jei gimdai ir plysti irgi gyjio naturalaus gimdymo pats procesas zymiai nemalonesnis
na visko pasitaiko tiek cezaris gali labai sklandziai praeiti tiek gimdymas sunkiai ir ilgai tekti atsigaudineti,as gimdziau labai lengvai per pora valandu,bet kas is to po triju sav sugryzau i ligonine dar ne su tokiom bedom kaip rando gyjimas ar siutos viecikes,nors man nei plyso nieko...jau po gimdymo kelios valndos kaip zuikis buvau
ruksti parašė:
na visko pasitaiko tiek cezaris gali labai sklandziai praeiti tiek gimdymas sunkiai ir ilgai tekti atsigaudineti,as gimdziau labai lengvai per pora valandu,bet kas is to po triju sav sugryzau i ligonine dar ne su tokiom bedom kaip rando gyjimas ar siutos viecikes,nors man nei plyso nieko...jau po gimdymo kelios valndos kaip zuikis buvau
tai as apie ka ir sneku, kad ir tas ir tas turi savu pliusu ir minusu
aslaukiuosi parašė:
tai as apie ka ir sneku, kad ir tas ir tas turi savu pliusu ir minusu![]()
svarbiausia apie gimdyma galvoti kaip savaime suprantama dalyka,as ta diena vyra bariau kad alaus buteli isgere ir jei reiktu prie vairo sest negaletu,tai po mano zodziu ir vandenys nubego,viskas sakau dabar tikrai vaziuot reikia
jis labai pasimete net ir nebutu geres buciau nevaziavus su juo lakste is kampo i kampa
nuvaziavau ramiai patikrino sako iskart i gimdykla 7atsiverimas ,o as tikejaus cia dar laukt iki ryto kol veikla prasides
as tai gimdyma ir suprantu kad taip gamtos suredyta, visos gimdo ir pagimdo
kuo toliau tuo maziau bijau, nes begalo laukiu laikyti ant ranku jau savo mazike, tik toks jauduliukas yra, kai nezinau kada prasides, ar sunku ar lengva bus, tokia nezinomybe nerima kelia ir tiek...
aslaukiuosi parašė:
as tai gimdyma ir suprantu kad taip gamtos suredyta, visos gimdo ir pagimdokuo toliau tuo maziau bijau, nes begalo laukiu laikyti ant ranku jau savo mazike, tik toks jauduliukas yra, kai nezinau kada prasides, ar sunku ar lengva bus, tokia nezinomybe nerima kelia ir tiek...
![]()
kai maziausiai tikesies ir pasibels stebukliukas
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai