Ameli29 parašė:
Dazniausia veluojant rodo bent seseli? 🤗
Veluojant jau rožinė juostelė neryški matosi. Tikrai net ne šešėlis būna.
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįAmeli29 parašė:
Dazniausia veluojant rodo bent seseli? 🤗
Veluojant jau rožinė juostelė neryški matosi. Tikrai net ne šešėlis būna.
Ameli29 parašė:
Mm veluoja pora dienų. Testas tusčias, Testera 🥹
Nėra nieko
BusKaipBus11 parašė:
Ar livsane dar meta tokius vaiduokliukus ( nezinau ar matysis ikelus). ? Virsutinis po 5 min, apatinis po 10 min. Lyg pilkas seseliukas, tai tikriausiai neturetu bu…
Update'as, jei kas vakar skaitet, buvo seseliukas, tai snd va toks 😌

Antradieni, treciadieni tureciau susirgt, tai labai gerai, kad nereiks koreguoti vasaros planu 🤭
Sandramk parašė:
Labas mergaites man du testai parodė taip o poto susirgau mėnesinėm nesuprantu šių aš testų
Tai arba brokas, arba buvo biocheminis nėštumas
Puikiausioji parašė:
Tai arba brokas, arba buvo biocheminis nėštumas
Pries menesines kelias dienas tepiau rudai buvo labai keista,turejau pilvo skausmus šiandien ryte labai supikino ir išpylė šaltas prakaitas vakar atidarius majonezo indeli supykino🤣kaskoke mistika
Sandramk parašė:
Pries menesines kelias dienas tepiau rudai buvo labai keista,turejau pilvo skausmus šiandien ryte labai supikino ir išpylė šaltas prakaitas vakar atidarius majonezo…
Tai buvo normalus kraujavimas ar nebuvo? Nes tepliojimas daznu atveju buna nestumo metu.
Vel_mama parašė:
Tai buvo normalus kraujavimas ar nebuvo? Nes tepliojimas daznu atveju buna nestumo metu.
Buvo sirgau mėnesinėms 3 dienas,šiandien beproto blogai jaučiausi visą kūną skaudėjo negera buvo pykino turbūt biskeli laiko praeis pasidarysiu nėštumo testą nes mano draugių rate kelios draugės sirgo mėnesinėm ir laukėsi ir tik apie mažylį sužinojo 14 sav
Sandramk parašė:
Buvo sirgau mėnesinėms 3 dienas,šiandien beproto blogai jaučiausi visą kūną skaudėjo negera buvo pykino turbūt biskeli laiko praeis pasidarysiu nėštumo testą nes ma…
nera tokio dalyko kaip sirgimas nestumo metu
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai