Gintarineee parašė:
Mums taip pat reikejo vazineti i viena puse po 180km,o is vis vaziavom gal 5kartus,tai uz keliones viska grazina,tik turite pildyti søknad helfo jei neklystu
Aisku, aciu uz informacija
Gintarineee parašė:
Mums taip pat reikejo vazineti i viena puse po 180km,o is vis vaziavom gal 5kartus,tai uz keliones viska grazina,tik turite pildyti søknad helfo jei neklystu
Aisku, aciu uz informacija
Linanute parašė:
Man tekdavo nakvoti, nes reikėdavo važiuoti 6val kelio, tai nakvynes neapmokedavo, tik kelią, pati pigiausią variantą, t.y. autobuso bilietas pirmyn atgal, bet vist…
Mums niekas nesigilindavo pigiausias cia variantas ar ne,vaziuodavom visada su masina
Gintarineee parašė:
Mums niekas nesigilindavo pigiausias cia variantas ar ne,vaziuodavom visada su masina
Taip ir mes su mašina, bet aš kai pildydavau popierius tai būdavo aiškiai parašyta, kad apmokės pigiausia kelionės transportą, tą prasme, aš galėjau ir su lėktuvu skristi, bet nieks jo išlaidų neapmoketu, būtų skirta suma tik tiek kiek isleisciau kelionei autobusu, nes tai pigiausias variantas mano atveju🙂
Linanute parašė:
Taip ir mes su mašina, bet aš kai pildydavau popierius tai būdavo aiškiai parašyta, kad apmokės pigiausia kelionės transportą, tą prasme, aš galėjau ir su lėktuvu s…
O tu popierine forma gal pildiai ,nes jei internetu tai keli søknadai yra net ir kelta ir bomringus apmoka net ir stovejimo aikstele.Nes as pirmus du kartus pildziau uz kilometrus o paskutini jau ir uz viska rinkau cekius.
evelince parašė:
O tu popierine forma gal pildiai ,nes jei internetu tai keli søknadai yra net ir kelta ir bomringus apmoka net ir stovejimo aikstele.Nes as pirmus du kartus pildzia…
Ne aš elektroninę, viską siunčiau jiems kaip foto, aikštelės, kurą ir t.t, tai man grąžino gal biški virš 1000kr, bet kaip supratau būtų tiek pat buvę jei pvz ir su autiku važiuociau, nes ir su juo ten virš 1000 gaunasi, jiems tie čekiai kaip įrodymas reikalingi. Bet dėl nakvynės tai tikrai žinau, kad neapmoka, nes tai ne jų problemos, kad tau miegoti kažkur reikia...
JD00 parašė:
Po kiek laiko jums pervede kr atgal?
Per kelias savaites man atrodo 🤔
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai