wampyre parašė:
mano pirmoji dukryte gime 36 savaiteliu. ir nieko augom puikiai. raida ne kiek neatsilikom ir dbr didele ir grazi mergyte augataip kad nepergyvenk viskas bus ge…
wampyre parašė:
mano pirmoji dukryte gime 36 savaiteliu. ir nieko augom puikiai. raida ne kiek neatsilikom ir dbr didele ir grazi mergyte augataip kad nepergyvenk viskas bus ge…
PeaCe parašė:
Viskas bus gerai, mano drauge labai bijojo nes gime 33sav, toks zirniukas visiskai. Tikrai nebijokit viskas bus geraiSvarbiausia gimet ir esat kartu :*
Aciu
Ausrike 01 parašė:
jau tikrai nemazai birzelinuku perejo i geguziukus![]()
Kad sunkiai čia ką priimat. Kiek pabandau įsilieti nei viena nebendrauja.. Taip kad ir mes perejom į gegužinius. Gimėm vakar
Cike_ parašė:
3 dieneliupanasiai mums truko. Na mazyle pati panorejo pas mamyte ir tetuka
nieko nepakeisi.
viskas gerai ;) o geltele tai cia daugumai vaikuciu pasireiskia gimus ;)
ritutess parašė:
Kad sunkiai čia ką priimat. Kiek pabandau įsilieti nei viena nebendrauja.. Taip kad ir mes perejom į gegužinius. Gimėm vakar![]()
Sveikinimai!!!!
ritutess parašė:
Kad sunkiai čia ką priimat. Kiek pabandau įsilieti nei viena nebendrauja.. Taip kad ir mes perejom į gegužinius. Gimėm vakar![]()
sveikinam!!!!!!!!!!!!!!!
ritutess parašė:
Sveikinimai! :)))
tytė0627 parašė:
Rosita tikiuosi jau to veiksmo![]()
siaip tai dar nesitikiu, manau kad sulauksiu termino
ritutess parašė:
Aukit didutes
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai