Tėvų meilė parašė:
Maniškė ir džiaugsmu netrykšta, bet valom nes reikia valyt, nuo 1 mŠiaip Antakalnio poliklinikoje gan noriai vaikučiai eina į kabinetą
![]()
Jai patinka paciai valyti o man neduoda, valom, bet nevisada iseina gerai isvalyti virsutinius
Tėvų meilė parašė:
Maniškė ir džiaugsmu netrykšta, bet valom nes reikia valyt, nuo 1 mŠiaip Antakalnio poliklinikoje gan noriai vaikučiai eina į kabinetą
![]()
Jai patinka paciai valyti o man neduoda, valom, bet nevisada iseina gerai isvalyti virsutinius
dzintariuxxx parašė:
O manai, kad ji leisis?? Mes siandien tvarkemes medicinine del darzelio ir turejo dantukus apziuret. Tai klyke nesavu balsu...
Zinau, kad maziukams viska daro su narkoze, bet nesinori. Nueisim i apziura ir paziuresim ka pasakys.
SniegoKaralienė parašė:
Zinau, kad maziukams viska daro su narkoze, bet nesinori. Nueisim i apziura ir paziuresim ka pasakys.
Gaal morkų daug valgot? Nuo jų gelsta dantukai.
SniegoKaralienė parašė:
Maniskei lupa siuvo net be narkozes, nes sake, kad labai kenkia. Tai as nesiryzciau tokiam reikalui
geriau sveisciau nors ir verkia
Tėvų meilė parašė:
Gaal morkų daug valgot? Nuo jų gelsta dantukai.
Jie ne tai kad gelsta o patamseje, butent ten kur apnasos tai gyd mums pasake, kad cia kariesas skaituosi ir su laiku jie galu pradeti trupineti, tikiuosi ne taip greitai.
Maniškis anksčiau sunkiai leisdavosi isvalyt dantukus bet vis vesdavausi kad mane valantis matytų ir pasodinu vonioj prieš didelį veidrodį dabar pats biski pasivalo paskui sakau duok padėsiu liepiu išsižioti tai jis žiūri išsižiojęs į veidrodį o aš isvalau ;) dabar mikinames isspjauti bet nekazka jis ten isspjauna
tygra parašė:
Sveikos , jei kalba apie dantukus uzejo,kokias pastas naudojat?
Ecodenta. Ziurejau,kad butu pasta be fluoro.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai