giedrim parašė:
nu gal ir taip pagal tas naujausias teorijasbet mūsų gydytoja vyresnė, mane mažą prižiūrėjo, mano pirmą vaikelį ir nesiskundžiu. o kai dar taip visai skaniai la…
o tik bulvyte isverdat ir viskas? kaip darot?
giedrim parašė:
nu gal ir taip pagal tas naujausias teorijasbet mūsų gydytoja vyresnė, mane mažą prižiūrėjo, mano pirmą vaikelį ir nesiskundžiu. o kai dar taip visai skaniai la…
o tik bulvyte isverdat ir viskas? kaip darot?
ausrainiuke parašė:
Laba ryta mamytessakykit ar kuriai jau prasidejo menesines ar pirmas kraujavimas po gimdymo? As nesuprantu baigiau maintint ir pradejau kraujuot, bet jau dvi sav…
As kai baigiau maitint ir susirfau jau antra men sergu
giedrim parašė:
Taip. Kol kas tik bulvytepo savaites pridesim morkyte
![]()
o ta bulvyte su blenderiu sutrinat? o su kuo praskystinat, nes kiek isivaizduoji viena sutrinta bulvyte yra kieta
ausrainiuke parašė:
Laba ryta mamytessakykit ar kuriai jau prasidejo menesines ar pirmas kraujavimas po gimdymo? As nesuprantu baigiau maintint ir pradejau kraujuot, bet jau dvi sav…
na as jau sirgau pora kartu, abu kartus po kokias 5 dienas, tik pirmaji karta kai sirgau, pirmas dienas jauciaus lyg po gimdimo ant tiek kraujavau
meilybes parašė:
o ta bulvyte su blenderiu sutrinat? o su kuo praskystinat, nes kiek isivaizduoji viena sutrinta bulvyte yra kieta![]()
Keli puslapiai atgal aprasyta kaip ir su kuo skystint galima ir kodel negalima neskystint. Negi taip sunku pasiskaityt.
brigusia parašė:
Keli puslapiai atgal aprasyta kaip ir su kuo skystint galima ir kodel negalima neskystint. Negi taip sunku pasiskaityt.
zinokit neturiu tiek laiko skaityt kazi kiek puslapiu atgal
ir neesu aiskiarege kad matyciau apie buvo siose temose diskutuojama
pamaciau mamyte kuri sia tema parase, tai jos ir uzklausiau.
brigusia parašė:
Tai dabar kiekviena atejusi neskaitytu o vis to pacio klausinetu kazin kad butu....
tai Jus kai neturite ka veikti matau tai ir skaitykite viska ir atrasinekite visom
as ne jusu klausiau o tos mamytes ka butent ji daro... O Jus dabar ne ta koja islipus is lovos rasot kad skaityciau viska, o kai Jusu ne i tema komentarus gaus skaityti kitos mamytes
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai