bellaV parašė:
Tai man 21![]()
Aš tau kaip pavyzdį daviau
Tau tikriausiai 09 21
O tau tu juk turi nėštumo sekimo knygute ? Ar tau nėra
Ten parašyta. O šiaip man mano gyd. Pasakė kada turiu išeiti
bellaV parašė:
Tai man 21![]()
Aš tau kaip pavyzdį daviau
Tau tikriausiai 09 21
O tau tu juk turi nėštumo sekimo knygute ? Ar tau nėra
Ten parašyta. O šiaip man mano gyd. Pasakė kada turiu išeiti
Smurfe parašė:
Taip mums panasiai,tik as ir manau ksd gruodi gimdysiu kazkodel..man tai pastoviai kosmarai sapnuodavosi..duktyte sianakt pirma kart susapnavau bet sapnu labai dzia…
Berniuksti
pas mane pirmas. Eisiu treciadieni pas gydytoja tai zuresiu kiek priaugau. Mergaites o mums wenu newercia per karscius? Pas mane labai matyt issipletusios. Gal ka naudojot kad maziau matytusi?
jastvika parašė:
siandien jau vos vos jauciu..bet vis tiek neramu, geriausia gal butu issivalyti tuos kanalus ir viskas, o jei prades skaudeti nestumoje pabaigoje..tai rizika..
as irgi tvarkiausi privaciai, nezinau kur geriausia, tiesiog nuejau kur arciausia ir kur mane prieme, tai kreves 82, yra stomatologijos kabinetas, kuris turi apex lokatoriu, nes su juo galim bandyt kanalus tvarkyt be rentgeno nuotraukos, tai uz 1-no kanalo sutvarkyma berods 80lt, pliu vaistai, laikina plomba, kiek sumoj gavos gerai neatsimenu, gal iki 400lt, bet vieno kanalo nepavyko isvalyt, tai sudejo kalci , kuris gydo, ir taip busiu iki kol pagimdysiu, nes pilnam sutvarkymui reiktu rentgeno nuotraukos,
tai vat, o kur geriau reikia gal forumuose pasiskaityt
bo iki poliklinikos stomatologu tai eiles baisios ir maniske atostogavo stomatologe
tai vat, tokie dalykai
lunatikele parašė:
Berniukstipas mane pirmas. Eisiu treciadieni pas gydytoja tai zuresiu kiek priaugau. Mergaites o mums wenu newercia per karscius? Pas mane labai matyt issiplet…
man ir tempia kojas, ypac vakare pradejau jaust, nezinau ar cia nuo karsciu, bet vakar kai prasidejo 21savaite jos aprasyme rasoma, kad tai normalu.
M
xkristinukasx parašė:
man ir tempia kojas, ypac vakare pradejau jaust, nezinau ar cia nuo karsciu, bet vakar kai prasidejo 21savaite jos aprasyme rasoma, kad tai normalu.
Man temt netempa bet wenos labai matyti.
Lauris parašė:
sveikos.kartais uzeina tokiu skausmai staigus pilvo apacioje .duriantys tokie.ka tai galetu reiksti?gal kokio kalio pagerti reiktu?ir kartais sukieteja pilvas .
Nestumo kalendoriuj raso apie tai,kad normalus dalykas ir skausmas duriantis ir pilvo susitraukimai,berods 19-21sav tarpe
bellaV parašė:
Sveikos , sakykit ar duotu bilioteni jei karstis. Ir sunku dirbt stovima darba;(
Del karscio tikrai biuletenio nedalina,visos nescios tada iseitu.Nebent tikrai bloga savijauta yra
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai