kiskelis parašė:
Skraiste stai tokia bus,nepriklauso kaina nuo raidžių
Kur saket uzsakinejote? O be kapisono buvo?
kiskelis parašė:
Skraiste stai tokia bus,nepriklauso kaina nuo raidžių
DeLi parašė:
irsenyte parašė:
Mamos kuriu jau buvo krikstynos arba kas esat dalyvave, kiek yra normalu padovanot pinigeliu per krikstynas? Apart musu vasara dar 3 nusimato, tai ir svarstau kiek …
Pas mus dejo nuo 30 iki 100 eur
DeLi parašė:
Mamytes vilnietes ir siaulietes,o kur jus saketes krikstadezes ir kiek
mokejote?
Darysiu pati
Kukliai, nes nenoriu margumu
selee parašė:
Darysiu patiKukliai, nes nenoriu margumu
![]()
Selee, gal galite atsakyti del to teksto krikstynoms? Ar turite ji? As negaunu Jusu zinutes, o siunciau gal dvi. Taip reikia... Pasidalinkite, prasau
irsenyte parašė:
Eisiu kaip svecias, bet mastau ar 30€ ne per varganai atrodys?
manyciau cia daugiau nuo seimos priklauso, vieniems gali buti perdaug, kitiems per mazai. Pvz. Sesei vestuviu proga dovanojom 100eur - pagal juos per daug buvo, bet pagal mano vyro nuomone nedaug, o as kai ne materialiste, tai nesukau galvos, paklausiau saviskio kiek dedam ir tiek iteikem
kaelija parašė:
manyciau cia daugiau nuo seimos priklauso, vieniems gali buti perdaug, kitiems per mazai. Pvz. Sesei vestuviu proga dovanojom 100eur - pagal juos per daug buvo, bet…
Mano nuomone i vokeli reikia deti pagal savo finansines galimybes, ir jei neiseina idet 50 eur, nereikia plesytis ir verstis per galva ;-) juk ne del pinigeliu kviecia i ta svente
eimiki parašė:
Mano nuomone i vokeli reikia deti pagal savo finansines galimybes, ir jei neiseina idet 50 eur, nereikia plesytis ir verstis per galva ;-) juk ne del pinigeliu kvi…
Pritariu
eimiki parašė:
Mano nuomone i vokeli reikia deti pagal savo finansines galimybes, ir jei neiseina idet 50 eur, nereikia plesytis ir verstis per galva ;-) juk ne del pinigeliu kvi…
Tikrai pritariu !!!
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai