pretela parašė:
Labia labai ;) kaip ketinate sutvirtinti uzrasa, kokia juostele,kad butu galima pakabinti?
Tai galvoju nedeti jokios juosteles,o kiekviena raide atskirai klijuoti prie sienos
pretela parašė:
Labia labai ;) kaip ketinate sutvirtinti uzrasa, kokia juostele,kad butu galima pakabinti?
Tai galvoju nedeti jokios juosteles,o kiekviena raide atskirai klijuoti prie sienos
Ievuciukas12345 parašė:
Pagaliau baigiau daryti girliandasViena kabinsime ant sienos,o kita naudosime fotosesijai
![]()
Labai gražu. Čia kartoninis popierius? Gal kur nebrangiai užmatėte? Nes aš mąstau apie melsvų angeliukų girliandą su violetinėm raidėm, bet taip noris kuo pigiau
kaelija parašė:
kaip manot, derinu del programeles vaikams pagrinde 4-8 metu, bet vienas bus 12+ metu - skaicuoti irgi ar tokio amziaus jau nebedomina programa su personazu, pinjat…
Mano dukra 12m, ji mielai dalyvautų žaidimuose-juk maloniau kolektyve nei stebėti. Bet reik žiūrėti koks vaiko charakteris- sūnaus pvz neprikalbinčiau dalyvauti jaučiu
strazdute parašė:
Labai gražu. Čia kartoninis popierius? Gal kur nebrangiai užmatėte? Nes aš mąstau apie melsvų angeliukų girliandą su violetinėm raidėm, bet taip noris kuo pigiau :)…
Aciu
Jo kartoninis.As pirkau supakuota 20 vnt vienos spalvos,tai kainavo 1.6 euro.Tai gavos pigiau negu vienetais.O jo uzteko abiems girliandoms ir dar gan daug liko
Pirkau biuro prekiu parduotuvei
OVia parašė:
Jei turite laiko beaejo galit siustisman kazkaip patikimiau cia LT, ir tai 2-3 dienas laukiau
![]()
tai as dar laiko turiu, tai kazkaip galiu ir palaukt
aisku jei jo nebutu pirkciau kur arciau, bet kaina gaunasi daug mazesne, o kokybe ta pati
Ievuciukas12345 parašė:
AciuJo kartoninis.As pirkau supakuota 20 vnt vienos spalvos,tai kainavo 1.6 euro.Tai gavos pigiau negu vienetais.O jo uzteko abiems girliandoms ir dar gan daug…
musu krikstatevis narso viiiiisa kauna sake neranda pirkti kartoninio spalvoto popieriaus.... sakes.... sake i savo gimtaji miesteli Jurbarka vaziuos ziuret gal ten ras
nes po viena lapa neapsimoka 36 cnt gaunasi o ju reikes apie 20 lapu...
OVia parašė:
Dar mestelsiu ideja, kaip kad ireminau kriksto sveciu medeli, remelis is IKEA, tokiu remeliu nusipirkau ne viena, idejau kartoninio
hmmmm sudominot
ar jau padaret ta keksiukam padekliuka? nes neisivaizduoju,kaip gali atrodyt ir koki remeli reiketu pirkti?
Buvau knygyne, pažiūrėjau dvi skirtingas knygas "Mano krikštynos". Čia forume užrodyta spalvotesnė, blizgūs lapai. O ta, kur šviesus baltas viršelis - matiniai puslapiai, daug kvadratų nuotraukom klijuoti, bet kažkaip nelimpa prie širdies. Pirma geresnė
patiko, kad yra puslapiai profesijai spėlioti, nebūtina atskirų kortelių, palinkėjimams rašyti ir kt. Tik tie pažadai, kas mokys dviračiu važiuoti ir pan., nepatiko, nes planavau tokių pasižadėjimų nedaryti.
Ugnavija parašė:
Buvau knygyne, pažiūrėjau dvi skirtingas knygas "Mano krikštynos". Čia forume užrodyta spalvotesnė, blizgūs lapai. O ta, kur šviesus baltas viršelis - matiniai pusl…
aciu uz info!
Ievuciukas12345 parašė:
AciuJo kartoninis.As pirkau supakuota 20 vnt vienos spalvos,tai kainavo 1.6 euro.Tai gavos pigiau negu vienetais.O jo uzteko abiems girliandoms ir dar gan daug…
Ačiū, kur čia yra? Nes nerandu internete
juoduke. parašė:
hmmmm sudominotar jau padaret ta keksiukam padekliuka? nes neisivaizduoju,kaip gali atrodyt ir koki remeli reiketu pirkti?
![]()
As pagal sia foto dariau saldu stala 
Paemiau tris remelius is ikea, idejau vietoj foto balto kartono

2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai