Jaryna parašė:
Sekmes jums! Sveikit![]()
![]()
Dekui ;-)
Jaryna parašė:
Sekmes jums! Sveikit![]()
![]()
Dekui ;-)
dukrytesmamyte parašė:
Pirmiausia reikia suprasti ar tas kosulys nuo gerkles ar tik nuo snargliuku nes dazniausiai vaikai koseja del snargliuku patenkanciu i burnyte ypac nakti ar po nakt…
Atrodo toks dirbtinis kosejimas,koseti pradeda as vardu pasaukiu ir nustoja koseti...tai dbr nebezinau
nosyte isvaliau su juros vandenuku ziuresim kaip toliau bus
Magee parašė:
Man atrodo, kad vartosi jau tie leliukai, kurie lanke manksteles ar masaziukus? Ar ne tik?
Mes nieko nelankem. Gal pradzia dave toks pratimas, kai leliui gulint ant nugarytes, suimamos kojytes ir verciamos i sona vercia pati leliu, nors nedaug esu taip darius, tik kelis kartus. Nuo uzvakar ir sliauzti pradejo, gali apie 10 cm pasislinkt, bet nepiktnaudziauju, tada paimu ant ranku arba apverciu, kad per didelio kruvio nebutu.
Mes, kai siandien buvom pas gydytoja, ji specialiai verte maze nuo nugaros ant pilvo, tiesiog tikrino, ar gali, sake, kad viskas lb gerai. Nors manoji tik db kazka bando daryti. Kelia uzpakali ir padedu apsiversti. Tai mazdaug po truputi isisavina, tai kartais ir apsivercia. Dar laiko yra laisvai iki 5 men. Be to, viena diena nedaro, o kita diena jau virtuoze
Karr_a parašė:
Mes nieko nelankem. Gal pradzia dave toks pratimas, kai leliui gulint ant nugarytes, suimamos kojytes ir verciamos i sona vercia pati leliu, nors nedaug esu taip da…
Yra toks pratimas, bet reikia suimti ne abi kojytes, o vieną kojytę ir vieną rankytę.
As kartais skaitau cia pasisakymu ir matau, kaip kartais mamos uzpanikuoja, kad vienu vaikuciai jau daro daug visko, o ju nieko nedaro, arba bet kurioje diskusijoje taip. Atkreipkime demesi, kad cia yra vaikuciu, kuriems jau 5 men., o kitiems vos tik 3 su keliom dienelem. Tai kaip kudikiams tai cia didziulis skirtumas. Tai naturalu, kad ir raida skirtinga. Tad ramiau mamytes ramiau, daugiau pozityvo
viskas gerai
Barsukai parašė:
As kartais skaitau cia pasisakymu ir matau, kaip kartais mamos uzpanikuoja, kad vienu vaikuciai jau daro daug visko, o ju nieko nedaro, arba bet kurioje diskusijoje…
Puikus pastebėjimas
ediciukas29 parašė:
Atrodo toks dirbtinis kosejimas,koseti pradeda as vardu pasaukiu ir nustoja koseti...tai dbr nebezinaunosyte isvaliau su juros vandenuku ziuresim kaip tolia…
Sunku pasakyti as ne daktare ir nematau jusu vaiko bet mano nuomone gydyti to ko nera-nereiketu. Pastebekit ir suprasit ar cia snargliuku kalte ar gerklytes. Kai gerkle skauda tas kosejimas visai kitoks "nesvarus".
As kaskaip nepasitikiu visokiais kaskieno ismanytais gydymo budais kaskas parase ir visi bando, man tai mano vaikas ne bandymo triusiukas koks. Ir as dabar galiu is oro parasyt va koki recepta sugalvojus, ir pabandysit? Sakysiu kad kaskur paskaiciau. As pasitikiu tik ka daktaras pasako ar kaskas is savu pataria o ne nepazistami zmones. Ir tie dabartiniai netradiciniai gydymai... Kasko nesuprasit ar kaskas neparasys iki galo, dar kaip netaip suvartosit, grausites tada pakenkus vaikui. I vaiko nosytes isvis reikia atsargiai as net sau bet ko i nosi nekisu ir neteplioju. Na bet nesupykit as cia tik pasakiau ka galvoju
Mano maziuko nosytes ir kosulio gydymas: panesiojimas kuo dazniau staciom, snervyciu pakutenimas, ciaudulys daug padeda ir valymas vandenuku physiomer, prasiurbliuoju kiek pagaunu besisukiojancia galvyte ir ziurek ir kviepuot lengviau ir kosulio neber nes snargliukai istraukti
Barsukai parašė:
As kartais skaitau cia pasisakymu ir matau, kaip kartais mamos uzpanikuoja, kad vienu vaikuciai jau daro daug visko, o ju nieko nedaro, arba bet kurioje diskusijoje…
Taip taip ir galiausiai viskam savas laikas!
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai