Sandrele123 parašė:
Zinokit mamos neliudekit kad dantuku dar nera kuo veliau isdygsta tuo stipresni bus, o del primaitinimu 2 kart dienoj as plaukiau kol pirma doze pilnai suvalge tada…
Nebutinai.Is kur tokie faktai?
Sandrele123 parašė:
Zinokit mamos neliudekit kad dantuku dar nera kuo veliau isdygsta tuo stipresni bus, o del primaitinimu 2 kart dienoj as plaukiau kol pirma doze pilnai suvalge tada…
Lauksmė parašė:
As ir esu girdejus kad kuo Veliau isdygsta tuo stipresni. Vienai pazystamos deauges vaikui isdygo 3 men. Tai dabar Jam 6 metai o dantu labai saug sugedusiu
Oi, mamytes, kokia nuostabia knyga skaitau, vos tik istaikius laisva minute. Vadinasi Pamela druckerman - vaiku auklejimas pagal prancuzus. Parasyta ne kaip vadovelis, o greiciau kaip romanas
negaliu atsitraukt! Tikrai rekomenduoju. P.S. skaitau elektronine versija, nezinau, ar dar parduodama popierine knyga
Lauksmė parašė:
taip visi aplinkui sneka mano broliui labai anksti isdygo ir labai greitai sugedo
Justulee parašė:
Labas mamytes;) norejau paklausti apie dantukus Jusu mazyliu? Kiek kas jau turi ir kaip kalasi sunkiai ar be problemu? Ir kuris pirmas kuris antras islindo ir pan:)…
Mes du turim. Yra vaikas vel labai neramus nenustebciau jei virsuj kaltis prades.
aurikii parašė:
O man iskilo klausimas mano mazylis jau pats sedi tik dar ne visai stabiliai ir ar galiu as jau jy sodinti i maitinimo kedute? Ar reikia laukti kol visikai pilnai s…
As tai palaukciau dar kol tvirciau sedes. Netruks sustipreti. Manasis irgi is pradziu trumpai labai pasededavo, bet kiekviena diena vis ilgiau ir tvirciau, ir dabar pats sedi graziai tvirtai, tai jau dabar ir maitinimo kedutej maitinu.
amstela parašė:
Labas vakaras gal nesupyksit jai pasmalsausiu kokio ugio ir kiek svere 6 men jusu angeliukai?![]()
Mes dar nezinom dar nesitikrinom, pries menesi buvom 9.800kg ir 73cm
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai