nerimaujanti21 parašė:
Gal kuri daresi testuka del lyties???
Kaip manote pagal spalva kas tai.. berniukas?? O gal ir mergyte?
Panasu i mergyte gal labiau
nerimaujanti21 parašė:
Panasu i mergyte gal labiau
nerimaujanti21 parašė:
na man irgi labiau pagal atspalvi i mergyte panasu, bet kaip ir minejo kitos mamytes, cia labiau pazaidimui tokie testukai, nes jie ne visada tiksliai nurodo
nerimaujanti21 parašė:
Na nezinosi... kaip cia ar tiesa ar ne.. siaip pagal eco 14savaite sake tikriausiai berniukas
o neskaitet apie namuose paruosiamus testus? yra sodos testas kuris tipo parodo lyti leliuko
man parode mergyte... Tikriausiai klausit kaip pasidaryti, tai is karto parasysiu
du saukstus sodos uzpilti su slapimu ir jeigu nevyksta jokia reakcija arba labai labai maza, tai mergaite, o jeigu suputoja (gana gausiai kiek maciau video per youtube) tada berniukas
Geriausi palaukti echo..
o jei per ja nemato tiketis, kad po men matysis..man du vizitus nieko nemate dar, slepiasi. Tikiuosi, kad ateinanti iziures jau
Ojei labai nekantru keliaukite pas genetikus, jie kuo tiksliausiai pasakys
as pati buvau uz minti, kad pakenteckau ir nezinodama-savotiska intriga, bet dabar turbut keliausiu pas genetike jei po men vel nematys
joobaa parašė:
Merginos, ar 20 savaitę dar eisit pas genetikus?
Eisiujei neistversiu smalsumo, o siaip nebuvau ir neisiu
jokiu rizikos kriteriju neatitinkam..nera ko
joobaa parašė:
Merginos, ar 20 savaitę dar eisit pas genetikus?
Aš tai neisiu, nes rizikos nematė oirmu kartu genetikė, užteks ir ginekologės konsultacijos
Madam O parašė:
o neskaitet apie namuose paruosiamus testus? yra sodos testas kuris tipo parodo lyti leliukoman parode mergyte... Tikriausiai klausit kaip pasidaryti, tai is ka…
Vau ...
Madam O parašė:
o neskaitet apie namuose paruosiamus testus? yra sodos testas kuris tipo parodo lyti leliukoman parode mergyte... Tikriausiai klausit kaip pasidaryti, tai is ka…
As dariau sodos testa, dariau su ziedu ir abu rode berniuka, pati irgi maniau ir jauciau, kad berniukas
vakar suzinojom, kad turesim mergaite
Donna.P parašė:
As dariau sodos testa, dariau su ziedu ir abu rode berniuka, pati irgi maniau ir jauciau, kad berniukasvakar suzinojom, kad turesim mergaite
![]()
Geras
sveikinu
man ir ziedas rode mergyte
tai bus matyt, su aunum ziedas rode berniuka
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai