brestanti parašė:
Nu va, ir as jau ne nescioji!
Viskas ivyko gana greitai, kai ziuri atgal. 3 nakties ejau i WC ir pajutau, kad va…
Nuostabu! Sveikinu labai su stebukliuku ir kaip smagu, kad taip greitai ?
brestanti parašė:
Nu va, ir as jau ne nescioji!
Viskas ivyko gana greitai, kai ziuri atgal. 3 nakties ejau i WC ir pajutau, kad va…
Nuostabu! Sveikinu labai su stebukliuku ir kaip smagu, kad taip greitai ?
Miglen parašė:
O kodėl turėtų judėti, jei dar 38 sav.?
39 mum pagal echo.
bet jau ir norisi pagimdyt nes jau labai sunku. Ir labai viska skauda
Na ir aš dalinuosi savo šios dienos gimdymo istorija? apie 6 val ryto prasidėjo sąrėmiai kas kokias 15 min, iš pradžių maniau, kad paruošiamieji, bet žiuriu, kad su kiekvienu vis prabundu ir taip jau lyg rimčiau jaučiasi. Na tai 7 val keliausi, ėjau į dušą, nepraėjo, lyg ir dažnėja, bet sąrėmiai gana trumpi ir nestiprūs. Iš namų išvažiavom gal kokią 10 val, bet nusprendžiau dar ne į ligoninę, nes keisti tie sąrėmiukai buvo, kaip sakau, tikrai ne pagal vadovėlį. Bet ignoruoti jų irgi negalėjau. Galvoju, pajudėsim gal ir įsisiūbuos veikla. Bet lauke lijo, pasivaikščiojimui nelabai tiko oras, nuvažiavom į įrenginėjamą namą ? tai taip lengvai besąrėmiaudama ir matuojama sąrėmius, žiūrinėjau pagal audinių pavyzdžius kokias užuolaidas kabinsim ir panašiai ? na ir nors niekas labai neįsivažiavo, visgi apie 12 val buvom ligoninėje. Pradžiai patikrino tonus, viskas gerai. Sąrėmiai beužrašinėjant tonus iš vis buvo silpni ir reti.. Tada patikrino kaklelį, sako 3 cm. Todėl nusprendė, kad eisim į gimdyklą ir lauksim, kol įsibėgės. Na taip ir buvo. Gimdykloje aš judėjau, tūpinėjau ir taip tie sąrėmiai, nors truko pradžioj tik apie pusę min, paskui iki minutės ilgio, po truputį pasidarė skausmingesni ir dažnesni. Rimčiau gal nuo 13.30 prasidėjo, o po 14 val kažkiek supratau, kad viskas eina link pabaigos, nes kartu su sąrėmiais lyg ir stangas pradėjau jausti. Tada paskubom paguldė žiūrėt kaklelio - pilnas atsivėrimas. Na ir neužilgo, t.y. 14:27 gimė mano sūnelis. 4,346 kg ir 56 cm. Dar įvyko vienas, galima sakyt, stebuklas - akušerė parodė, kad vaikutis prabuvo pilve su virkštele, kuri turėjo mazgą. Tai yra itin retas atvejis. Ir be abejo, pavojingas. Jei tas mazgas būtų užsiveržęs vaikučiui judant kažkada nėštumo metu, tai būtų greičiausiai pasibaigę liūdnai, apie ką net baisu pagalvoti... Todėl sako, kad gimė laimės kūdikis ? iš tikro labai džiaugiuosi, šitas gimdymas pagaliau praėjo absoliučiai natūraliai, be jokių intervencijų. Net vandenų nenuleido, stumiant kūdikį vandens maišas pats plyšo. Esam laimingi, tapę daugiavaike šeima ? mažylis miega ramiai, valgo gerai. Kol kas viskas puikiai! Sėkmės toms, kurios dar tik gimdysit, kantrybės laukiančioms. Ir medalis tai mamytei, kuri čia tokį ilgą gimdymą ištvėrė, ir galiausiai CP prisireikė. Būkit sveiki!
Nuosirdus sveikinimai visoms mamytes, kurios jau sūpuoja savo angeliukus, kokiu būna lengvu ir sunkių gimdymu, bet esmė ,kad visos sulaukia savo stebukleliu, o mums kurių leliukai dar pilvuke lieka laukti tos laimingos dienos :)Aš jau pirmadienį su siuntimu važiuosiu i gimdymo namus, tai tikiuosi, kad ir mes greit pasimatysim su pilvuko gyventoja
kiškis krūmuos parašė:
Na štai, pagaliau vėl pasipylė mažuliukų.Sveikinimai mamytėms ir mažyliams!
![]()
Kol kas valgau tą ką noriu, tik su saiku aišku
Ir kaip visos turbūt ypatingai noriu šokolado
kiškis krūmuos parašė:
![]()
Mano mazyles veiduka irgi isbere.. zandukus.. sake valgyti galiu bet labai su saiku.. man tik ivardino citrusinius vaisius, riesutus ir sokolada. As visai nevengiu.. suvalgau siek tiek, kadangi manau jei dabar visai vengsiu ir kazkada suvalgius vel isbers.. tai as po siek tiek valgau kad priprastu organizmas lelytes
kiškis krūmuos parašė:
![]()
As valgau viską ką valgiau nieatumo metu tai tfu tfu tfu viskas gerai nei pilvuką nepučia nei ka
MeLiNaKia parašė:
Mano mazyles veiduka irgi isbere.. zandukus.. sake valgyti galiu bet labai su saiku.. man tik ivardino citrusinius vaisius, riesutus ir sokolada. As visai nevengiu.…
Bet bėrimas po mėnesio dažniausiai būna nuo hormonų, ne nuo alergijos tam ką suvalgėt, manau reikia ir galima viską valgyti tik su saiku
Na, tikiuosi, jog tie bėrimai laikini ir kad aš irgi galėsiu valgyt ką noriu, nes tikrai nėra taip, kad plytom šokoladą kirsčiau ar kitus produktus kažkokiais nenormaliais kiekiais valgyčiau. Bet va vis vien įdomu, kodėl taip...
O tai atrodo vaikas, lyg vargšas neprižiūrimas būtų.
sleepy_burito parašė:
Sveikinu naujas mamytes![]()
Ech, o aš jau praktiškai morališkai susitaikiau, kad nešiosiu iki termino, jei ne …
Nu jus tikrai aprasote kaskart story of my life ? tik mano skausmai nedingo, tik truputi apmazejo ? ir skaitau ne Vitkauska, o Suskindo Kvepalus ?✌???
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai