Sunrise parašė:
O sakykit jus ta aptamil AR naudojot? Jo aprašyme rašo kad skirtas tik mitybos reguliavimui. Ar jus vien ji naudojot ar dar kažką ir ta AR tik kartais?
Tik paprasta aptamili
Sunrise parašė:
O sakykit jus ta aptamil AR naudojot? Jo aprašyme rašo kad skirtas tik mitybos reguliavimui. Ar jus vien ji naudojot ar dar kažką ir ta AR tik kartais?
Tik paprasta aptamili
ruta980421 parašė:
Tik paprasta aptamili
Aa, aš buvau supratus kad specialų nuo atpylinejimo
dvynukiene parašė:
Mamytes gal bandete vysniu kauliuku pagalvele leliukams? Jau nezinau kaip kovoti su pilvelio skausmeliais ir putimais, atpylinejimai beveik dingo o vat issitustinti…
Bandžiau nepadėjo mums teko iškęsti viskas susitvarkė nuo 3 mėnesių savaime
Sveikos mamytes, mums 33 savaiteles. Jus man pasakykit, kam buvo taip ar ne. Pastoviai jauciu viena savo mergyte, ta prasme jinai taip isitaiso, kad as uzciuopiu guzelius, jau pradedu galvot, kad vietos truksta. Ar cia taip normalu su dvynukais? Kvailai nuskambejo, turbut sitas klausimas, bet papasakokit savo pojucius?
SimonaAR parašė:
Sveikos mamytes, mums 33 savaiteles. Jus man pasakykit, kam buvo taip ar ne. Pastoviai jauciu viena savo mergyte, ta prasme jinai taip isitaiso, kad as uzciuopiu gu…
Jausdavau ir aš kai sušokdavo į tokius guzus
SimonaAR parašė:
Sveikos mamytes, mums 33 savaiteles. Jus man pasakykit, kam buvo taip ar ne. Pastoviai jauciu viena savo mergyte, ta prasme jinai taip isitaiso, kad as uzciuopiu gu…
SimonaAR parašė:
Aš taip pat jaučiu guzelius, ypatingai kai sukietėja pilvas, manau normalu
Sveikos dvynukų mamytes, jau mea pirmadienį turime suplanuota cezarį
bet šiandien matavo vaikus ir vienam ismatavo galvos apimtį per didelę, šlaunikauli per mažą nesuprantu ar čia reikia sunerimti, ar matavimo paklaidos kokios
mano vaikai tirti genetisai buvo, nes as pastojau po dirbtinio...
svajonės link... parašė:
Sveikos dvynukų mamytes, jau mea pirmadienį turime suplanuota cezarįbet šiandien matavo vaikus ir vienam ismatavo galvos apimtį per didelę, šlaunikauli per mažą…
Neštumo pabaigoj tie matavimai jau netikslūs, gali bele ką primatuoti, taip kad nesijaudinkit ? Man dieną prieš cp matavo vaikus (ir dar docentė matavo) ir išmatavo 20% skirtumą svorio, o gime gramas į gramą vienodi!
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai