ssmiltele parašė:
Na pagal TD skaičiuoklę tai balandžio 4 diena![]()
Mano balandžio 3, paskutinės mm kaip jūsų prasidėjo 😄 o manot yra tikslas jau kitą sav pas ginę? 🤔 Matys ką nors?
ssmiltele parašė:
Na pagal TD skaičiuoklę tai balandžio 4 diena![]()
Mano balandžio 3, paskutinės mm kaip jūsų prasidėjo 😄 o manot yra tikslas jau kitą sav pas ginę? 🤔 Matys ką nors?
katine89 parašė:
As kitoj gr.ta klausima iskeliau. Tai man rekomenduoja eiti rugpj.vidury
nes anksciau gali nk.nematyt,nervu gadinimas butu
Jorksyre parašė:
As kitoj gr.ta klausima iskeliau. Tai man rekomenduoja eiti rugpj.vidurynes anksciau gali nk.nematyt,nervu gadinimas butu
Aga aš eisiu rugpj. 13 dieną privačuai ir 24 į polikliniką 😄
katine89 parašė:
Aš gegužę turėjau operaciją, pašalino polipus, paskui sekė ilgas kraujavimas ir visokios kitos bėdos, tai kai rašiausi kelis vizitus į priekį dar net nebuvau pastojusi. Dabar tiesiog sutapimas ir tuo pačiu po tokių bėdų man bus ramiau kad pažiūrės
Jorksyre parašė:
O apie kokius nt jus kalbat? Nes pad Vajana itariu bitutes...
Ne ne as apie kitos nares nt nuotrauka komentavau, Vajanos testukai abejoniu nepalieka, uztikrintai teigiami 😉

Apie sita komentavau, cia lyg maximinis, jei neklystu
ssmiltele parašė:
Na, mergaitės, man juk tikrai nesivaidena?? Yra!!!!![]()
![]()
![]()
Sveikinimai 👍 tikrai nesivaidena 😄
O as zaidziuosi su nt, labai tikiuosi kad si men pagavom, bet kol kas vilciu mazai, bet ir laiko iki mmm dar yra
Driežiukas parašė:
Ne ne as apie kitos nares nt nuotrauka komentavau, Vajanos testukai abejoniu nepalieka, uztikrintai teigiami 😉
Na kad pas ta nare nlb.siskus nt.aplamai. o raso balandinukuose 😶
Jorksyre parašė:
Na kad pas ta nare nlb.siskus nt.aplamai. o raso balandinukuose 😶
Man irgi keista, na vėliau gal nebeseks šios temos, aplamai koks tikslas būt čia jei dar nėra net aiškaus testo.. nieko blogo tik kažkaip keista
Vajana parašė:
Man irgi keista, na vėliau gal nebeseks šios temos, aplamai koks tikslas būt čia jei dar nėra net aiškaus testo.. nieko blogo tik kažkaip keista:nemanau:…
Na, as irgi seku sia tema, nors testai neaiskus, bet kol nera mmm viltis islieka, o taip smagu pasidziaugti kitu teigiamais rezultatais 😉
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai