a_uk parašė:
Na jūs ir šaunuolė 🙂 net susigėdau, kad needukuoju vaiko. Mes tik kasdien meee, mūūūū, miau ir panašiai mokomės 😀
Pas mus panasiai 😄
a_uk parašė:
Na jūs ir šaunuolė 🙂 net susigėdau, kad needukuoju vaiko. Mes tik kasdien meee, mūūūū, miau ir panašiai mokomės 😀
Pas mus panasiai 😄
a_uk parašė:
Na as nemanau, kad tam metinukui ar
dvimeciui reikia tiek mokslu 🙈 As uz labiau vaikyste vaikiska, del to Vilniuje kai svarsteme darzelius man Mazuju Valdos netiko, nors ten ir pazistama dirba su ta metodika visa, bet as jai nlb pritariu
Tiesa, mes pvz ir nemukiam ir visokiu nenaudoju utiu mutiu 😁 Kalbu su vaiku paprastai ir pasakoju daug, skaitau daug jiems. Man toks balansas geriausias
rugeveja parašė:
dvimeciui reikia tiek mokslu 🙈 As uz labiau vaikyste vaikiska, del to Vilniuje kai…
Mes ir mukiam ir ukiam, bet snekam daug. Snd ismoko nauja zodi - vienaragis, tik ji pasako nanaragis 😁 na bet kompozitoriu dar nemokinu, matyt kad pati nemoku 🙈😁
rugeveja parašė:
dvimeciui reikia tiek mokslu 🙈 As uz labiau vaikyste vaikiska, del to Vilniuje kai…
Visiškai pritariu. Su pirmuoju irgi taip pat buvo🙂
Girdėjau kažkokioj laidoj Beata Nicolson kalbėjo, kad yra skeptiška vaiko lavinimo nuo labai aktyvo amžiaus atžvilgiu. Sako paskaitom knygeles, padainuojam du gaidelius😅 tai man irgi labai artima. Manau svarbu dėmesys ir įtraukimas į kasdienį gyvenimą, o pasimokyti dar turės begalę laiko 🙂
B.I.T.Ė. parašė:
Visiškai pritariu. Su pirmuoju irgi taip pat buvo🙂
Nėra taip, kad atsisėdam ir griežtai mokomės, viskas per žaidimus, be tikslo išmokti ir tikėtis iš metukų vaiko, kad jis atkartos 🙂 tikiu, kad kaupia informaciją, kažkada ją panaudos. Kiekvienos šeimos rutina skirtinga, man toks užsiėmimas, pasiruošimas iš anksto labai patinka ir šiai dienai tai labai gelbėja, kai mažylė kabo ant papulio, o didžioji be dėmesio irgi negali 🙂
Liuka parašė:
Nėra taip, kad atsisėdam ir griežtai mokomės, viskas per žaidimus, be tikslo išmokti ir tikėtis iš metukų vaiko, kad jis atkartos 🙂 tikiu, kad kaupia informaciją, k…
Aš tikrai nesakau, kad jūsų auklėjimas blogas, o mano geras. Tikrai ne.
Manau, kad kiekvieni elgiamės taip kaip mums priimtina ir taip kaip manom geriausia mūsų vaikams 🙂
rugeveja parašė:
Mes irgi utiu mutiu nenaudojam, šnekam suaugėliškai. Bet kadangi mažosios hobis - gyvūnai, tai tie garsai pamėgdžiojimo ypatingai dažni 🙂 dar ir streso valdymo priemonė - kai tik įsirėkia arba įsiožiuoja, pradedu klausinėt kas kaip šneka baubia - sėkmė garantuota!
rugeveja parašė:
As manau, kad yra pagirtina tiek uzsiimti 🙂 tik nereikia grauztis kas kitaip uzsiima, gal kartu grindis plauna, ar drabuzius lanksto, juk tai irgi gerai 🙂
rugeveja parašė:
Oi, net nusijuokiau. Nes mes tai ojojoj kiek mūkiam, miauksim, amsim ir pan per dieną
vaikas išprotėjęs dėl gyvūnų, pastebi juos bet kur ir bet kokia forma. Vakar mekenti vonioje pradėjo ne į temą, aš jai bandau aiškinti, kad nėra čia avių, bet ji neatstojo, kol nepastebėjau, kad tualetinis popierius dekoruotas ir įspausta avis
apskritai tai aš už mokymąsi per žaidimus, bet tokius, kurie tėvams patiems yra malonūs ir yra neforsuojami. Vienam tai kraustymas indų iš indaplovės ir kiti buities darbai, kitam kortelių gamyba ir stebėjimas kaip vaikas atpažįsta tuos dalykus, man pvz širdis dainuoja, kai vaikas atsineša knygą ir sėda man ant kelių, kad skaityt
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai