Liepa07 parašė:
Tai vistiek reikia pas odontologą kuo greičiau
Buvau sendiena ir ji nieko negali padaryti kol nepagimdysiu nes dideli skausmai laukia ir vaistus tures leisti o kad ka isgerti sako pasitark su seimos gyd
Liepa07 parašė:
Tai vistiek reikia pas odontologą kuo greičiau
Buvau sendiena ir ji nieko negali padaryti kol nepagimdysiu nes dideli skausmai laukia ir vaistus tures leisti o kad ka isgerti sako pasitark su seimos gyd
Raminciukass parašė:
nzn.. pas kita odontologe nebandet apsilankyti? as ler sias savaites supratau, kad dauguma bijo nestukiu. Bet va mano ginekologe pasake, kad geriau taisyti, operuoti, nes jeigu prasides uzdegimas, infekcija, sepsis, tai bus daug pavojingiau nei danties gydymas 🤷♀️
aisku man padejo antibiotikai, tik nzn ar ilgam. protinio neoperavo, tikiuosi irgi istempsiu iki po gimdymo
Maja84 parašė:
1200 kg 28 savaites ir 5 dienos...
Čia idealu!!! Mano tuo laiku taip buvo,gyd rodė lentelę-idealiai
Raminciukass parašė:
As vakar kaip tik buvau pas odontologa. Plombavo dantis, leido vaistus. Viskas ok. Tinka anestetikai nesukeliantys auksto kraujo spaudimo. Man leido kazka is
Septanest
Peach parašė:
Tai va, aš po midwife. Dabar dar labiau tikiu, kad valgyk tu ką nori iš vakaro, jei jau organizmas susitvarko su gliukoze tai susitvarkys ir au maistu, kurį įprasta…
Pritariu jum. Man ir sesele sake, kad cia apsurdas tas privalomas tyrimas. Jei organizmas su cukrum nesusitvarkytu jau paprastam tyrime jis butu didesnis. As kadangi ryte butinai turiu but pavalgius kitaip silpna tai mano net per mazas cukrus buvo.
zhizu parašė:
nzn.. pas kita odontologe nebandet apsilankyti? as ler sias savaites supratau, kad dauguma bijo nestukiu. Bet va mano ginekologe pasake, kad geriau taisyti, operuot…
Pritariu, kad pas kitą reikia pabandyti
Nes aš kai turėjau porą sykių tinimus baisius, o prasidėdavo tik skausmu dantį sukandus, tai baisu darosi
Aš irgi vieną dantį turiu po gimdymo tvarkymui palikti, bet jei pradėtų skaudeti darytų kažką
ateda parašė:
Čia idealu!!! Mano tuo laiku taip buvo,gyd rodė lentelę-idealiai![]()
Gydytojas sake, kad kompiuteris paskaiciavo jog atsilieka keleta dienu....
Liepa07 parašė:
Pritariu, kad pas kitą reikia pabandytiNes aš kai turėjau porą sykių tinimus baisius, o prasidėdavo tik skausmu dantį sukandus, tai baisu darosi
Aš irgi vien…
Na man reikia pergyditi danties 3 kanalus nes yra saknyje pulinukas ir uztat man iskelia ta danti ir tvarkant skausmas bus didelis o as ir taip beproto bijau dantistu tai ir lieka tvarkymas tik po gimdymo.
Raminciukass parašė:
Na man reikia pergyditi danties 3 kanalus nes yra saknyje pulinukas ir uztat man iskelia ta danti ir tvarkant skausmas bus didelis o as ir taip beproto bijau dantis…
bet jeigu nuskausmins tai kaip bus skausmas?
Raminciukass parašė:
Na man reikia pergyditi danties 3 kanalus nes yra saknyje pulinukas ir uztat man iskelia ta danti ir tvarkant skausmas bus didelis o as ir taip beproto bijau dantis…
ir siaip gi odontologai turetu pasirasyti nestumo korteleje, kad visi dantys yra sutvarkyti, neskausmingi ir pan. ne siaip.sau reikalauja situ parasu
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai