melisalisa parašė:
Bet jinai sūdyta, o druska užkonservuoja, tad nemanau kad labai didelė blogybė yra silkė
Sūdymas - tai nėra termiškas apdorojimo būdas
melisalisa parašė:
Bet jinai sūdyta, o druska užkonservuoja, tad nemanau kad labai didelė blogybė yra silkė
Sūdymas - tai nėra termiškas apdorojimo būdas
Zmona parašė:
Pirkau ceba baby. Ilga (lyg 190) banano formos su rutuliuku uzpildu. Nezinau ar geriausia, bet man patinka![]()
Aš turiu abi
tai su rutuliukais kiečiau, bet man gal patogiau sakyčiau, o sinteponu minkštesnės ir pliusas, kad garso nėra po auism ir kitam kai įsipatogini:)) tai iš esmės jos abi fainos, o patogumas kuri individualų. Perkant vabank bet kurią vis tiek bus tikrai patogu
Spygl3 parašė:
Kokios formos nesciosios pagalve yra geriausia? Kaledos arteja, ir mes su pilvuko gyventoju norim dovanų 😊😊😊, pasidovanosim.
Aš tokią pirkau, labai pasiteisino.
Monika_s parašė:
Aš tokią pirkau, labai pasiteisino.
Kur pirkot?
kas.g parašė:
Kur pirkot?![]()
Panoramoj, Nord Baby, įkėliu nuorodą, panašu joms šiuo metu nuolaidos.
https://www.nordbaby.com/lt/lt/mamytems/zindymo-pagalves/doomoo-zindymo-pagalve_114839
Panos kaip reikia visom susivienyti ir kaip kreiptis i nauja vyriausybe ar pacia Simonyte (nzn juokauju bet kazkur) 😀😀 del vaiko ismokos perskaiciavimo klausimo. Spraga ziauri atsiranda, nu negali buti , kad kai sedi karantine ir gauni prastova ne savo noru veliau ji iskaiciuojama i mokestini laikotarpi ir vien per ja sumazeja paskaiciuojama vaiko ismoka 😭 saziningai atidirbus noretusi ir kad normaliai moketu, juk mes nekaltos, kad prastovos ivedamos tarkim del salyje ir pasaulyje susiklosciusios padeties🙈 Ar dar kamnors iskilo toks klausimas? Ar susimastet? Ar cia mane viena erzina sitas😀
kas.g parašė:
Panos kaip reikia visom susivienyti ir kaip kreiptis i nauja vyriausybe ar pacia Simonyte (nzn juokauju bet kazkur) 😀😀 del vaiko ismokos perskaiciavimo klausimo. Sp…
Bet ar tikrai jos įsiskaičiuoja?
Aš su tuo neesu susidūrusi, tačiau kaip man aiškino: svarbu turėti 12mėn stažo per paskutinius 24mėn. Tai aš kaip supratau jog neskaičiuoja tų biliotenių ar prastovų, o skaičiuoja pilnus 12mėn per kuriuos buvo gautas darbo užmokestis. Nezinau gal as klystu, tai pataisykit kas tikrai zinot.
Vasara@ parašė:
Bet ar tikrai jos įsiskaičiuoja?
Aš su tuo neesu susidūrusi, tačiau kaip man aiškino: svarbu turėti 12mėn stažo per…
Biliotenio ismokas tikrai, kad iskaiciuoja. Pvz as esu del sveikatos problemu nedarbingume 4 menuo ir zinau, kad sios pajamos ieis i skaiciavima, nes imama 12 paskutiniu men iki ismokos atsiradimo dienos, praleidus menesi pries ismokos gavimo menesi.
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
labai tikejausi, kad viskas bus gerai, na bet ir bus gerai, tik reiks šiek tiek palaukti. Prade…