vavava parašė:
Silpnumas, pykinimas praėjo...
. Prasidėjo kiekvieną dieną, pastoviai galvos skausmas!!
man ir prasidejo pykinimai galvos skausmai. ginekologe nustebo, sako tai turejo but jau praeityje🙄🙄🤦🏽♀️
vavava parašė:
man ir prasidejo pykinimai galvos skausmai. ginekologe nustebo, sako tai turejo but jau praeityje🙄🙄🤦🏽♀️
Labas rytas! Mergaitės, reiks Jūsų patarimo..Kadangi gimdžiau prieš 11metų ir tik anuomet buvau tikra vežimėlių mankiakė ( keičiau, išbandžiau per mažylės augimo metus laabai daug) , bet dabar jau nulis nuovokos🤔🙄
Kokie prioritetai?
3/1 - tikrai ne, tai faktas.
Lošinio vežimo norisi didelio, erdvaus, tokio, kad per smėlį gerai ratai važiuotų ( gyvenu pajūryje). Tampyti į kažkelintą aukštą nereiks, gyvenu nuosavam name, tad iš esmės pagrindas būtų ratų manevringumas ir pravažumas ( pvz, pro asfaltu nepadengtus keliukus, miško takus ir pan.)
Prieš dešimtmetį suvirš ant bangos ir ,, lygio" reikalas buvo turėti emaljunga vežimaitį😁
Kadangi visada buvau ir esu prieš tuštybę ar puikavimąsi- vežimuko dėl ,,prestižo " nereik😄
Patogumas vežant, aukštis, didelis lopšys ir ratai- tai, kas man buvo svarbu, tikiuos, tie patys kriterijai yra likę...Tad jei modeliukų pvz ,nusakant pliusus minusus pasidalintumėte- būčiau labai dėkinga!🙏
vavava parašė:
Pabandykite kavos puodeli isgerti, man padejo, tai dabar kasdien po kavos puodeli juodos, kartais du. Pries tai buvo labai sunkus periodas, pykinimas, nevalgymas, o jei pavalgau tiesiai i wc, tai i kava tuo metu net negalejau paziureti.
Lėja318 parašė:
Labas rytas! Mergaitės, reiks Jūsų patarimo..Kadangi gimdžiau prieš 11metų ir tik anuomet buvau tikra vežimėlių mankiakė ( keičiau, išbandžiau per mažylės augimo me…
Noordi Fjord turėjau su pirmu ir puikus jis. Pravazus ir kaina normali palyginus. Dabar tas pats vezios ir antraji.
Sveikos mamytės, sugalvojau tokią kalėdinę dovaną šeimai ir trūkstama detalė yra vaiko lytis 😂 Man pasimatymas numatytas tik gruodžio 30 d., ir kadangi pačiai ta idėja labai patinka, niekas kitas nebelenda į galvą tai sakau tiesiog nueisiu privačiai pasidarysiu tą ultragarsą ir sužinosiu. Savaičių jau pakankamai gal vis pagaus... Tai vat noriu KAUNIEČIŲ rekomendacijų kur ėjot, tikrai pamenu buvo besidarančių? 🤔
Gliuka parašė:
Sveikos mamytės, sugalvojau tokią kalėdinę dovaną šeimai ir trūkstama detalė yra vaiko lytis 😂 Man pasimatymas numatytas tik gruodžio 30 d., ir kadangi pačiai ta id…
As registravausi vaisingumo klinikoje, bet ten labai su vietom sunku buvo, pries pora savaiciu viena is paskutiniu laiku pries kaledas gavau. Pabandykite Uneja ar Biofirst, daug kur tikrai daro, bet ir norinciu netruksta kiek supratau.
erika.zave parašė:
Noordi Fjord turėjau su pirmu ir puikus jis. Pravazus ir kaina normali palyginus. Dabar tas pats vezios ir antraji.![]()
Jeigu apeinant tuos 3in1 pabandykit pasidometi stokke trailz. As asmeniskai jo neturejau, taciau siuo metu zvalgausi i ji, nes visos kurios turi is mano pazystamu ar paskaicius internete raso jog jis tikrai ne vezimas, o tankas, pravaziuoja bet kokius kelius. Taip pat sako jog lopsys labai didelis ir bene didziausias is visu vezimu, bet del sito drysciau pasigincyti. Mano turetas milli buvo 84cm ilgio, o stokke lopsys 80cm. Na bet mano galva nera jis ir toks jau mazas. Dar vienas man patinkantis privalumas jog jis aukstas bei pripuciamais ratais.
Taciau vaziuokle kiek teko girdeti nera is tu lengvuju (lyg ir apie 10kg) ir tikrai nera itin kompaktiskai susilankstanti. Kita vertus visu tu 3in1 vaziuokles sveria tiek pat arba labai panasiai.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai