Jmuste parašė:
Ką valgau nevalgau visada pykina nežinau ką bedaryti .gal kažką turit atradę nuo pykinimo?
Laikas..tik laikas..
Man nepadeda niekas.
Tik valgyt tai reikia.Kažkiek.Po truputį
Jmuste parašė:
Ką valgau nevalgau visada pykina nežinau ką bedaryti .gal kažką turit atradę nuo pykinimo?
Laikas..tik laikas..
Man nepadeda niekas.
Tik valgyt tai reikia.Kažkiek.Po truputį
Čiolienė parašė:
Man tinka sriuba, sultinys, sūrūs įvairūs džiūvėsėliai.. dažnas valgymas po nedaug.
Pavalgai liktais jau geriau bet po 10min vėl pykina ir vėl bloga.visada valgyti irgi nesamone būsiu meskute.ir taip svoris didelis pas mane.
Mmm
siroma parašė:
Laikas..tik laikas..
Man nepadeda niekas.
Prisimenu su pirmu pradėjo nuo 8iki 22savaiciu wc apsikabinusi sėdėjau.tikuos nebus taip
Aš buvau pasimatyme šiandien tai tvarkingai paaugę, šiandien lygiai 8sav, tik tiksliai negalėjo išmatuot, nes vaikas užpakalį atsukęs, o ne šonu, matės ir galvytė, kojytės, stuburiukas, toks geras jausmas pamatyt ❤️ tik sakė folio dozė 800mcg per maža, reikia 5000 mcg, kadangi sergu diabetu, bet net pasimečiau, nes visad visur sakė 800 mcg gert 😳

dominykamac parašė:
Aš buvau pasimatyme šiandien tai tvarkingai paaugę, šiandien lygiai 8sav, tik tiksliai negalėjo išmatuot, nes vaikas užpakalį atsukęs, o ne šonu, matės ir galvytė, …
nu kaip saunu pamatyt pagaliau
o tai ne 400 rekomenduojama doze? ar cia 800 del diabeto skaitos reik gert..
dominykamac parašė:
Aš buvau pasimatyme šiandien tai tvarkingai paaugę, šiandien lygiai 8sav, tik tiksliai negalėjo išmatuot, nes vaikas užpakalį atsukęs, o ne šonu, matės ir galvytė, …
Kaip smagu, laukiu ir as susitikimo ❤️ O per virsu jau viska mate graziai?
charlee23 parašė:
nu kaip saunu pamatyt pagaliau![]()
charlee23 parašė:
nu kaip saunu pamatyt pagaliau![]()
Dėl diabeto 800, bet ši ginekologė išvis 5000 sako, bet kažkaip galvoju gal liksiu prie 800, per daug gal irgi negerai..
Sunshine2 parašė:
Kaip smagu, laukiu ir as susitikimo ❤️ O per virsu jau viska mate graziai?
Ne, per pilvą sakė tik nuo 12sav matys 🤷♀️
Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Jungiuosi prie jūsų. Man 7 savaitės ir 3 dienos. Pirmas nėštumas ir lb lauktas. Užtruko kelis metus ir turėjau keliata cheminių nėštumų. Daktarė spėja kad gims per Valentino dieną bet tikimybė tikriausiai maža nes jis pats nuspręs tikriausiai kada ateiti 😃
Jmuste parašė:
Tepliojimas nėštumo metu nenormalu vietoj jūsų skambinciau daktarei ...
Man neteplioja, niekur neskauda tik klausiu kas darosi kai pradeda teplioti ar kraujuoti. Be skaudancios, jautrios krutines ir pykinimo jauciuosi puikiai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai