Salamanka parašė:
Skaitau kaip visos nekantraujat ir norit arbūziukus lauk išprašyt, o man atvirkštinė reakcija 🙈
Abli parašė:
Aš kaip tik irgi laukiu COVID atsakymo, kojas sukryžiavus, terminas 18 d. 🙈 Ar 10 d. izoliacija nuo teigiamo testo rezultato ar nuo simptomų pajautimo? 🤔
Nuo testo atsakymo.. Simptomus pajaučiau jau sausio 27d, bet testui vietos gavau tik 31d. Šiandien per pietus gavau atsakymą. Dar bandžiau sakyt šeimos gyd, kad ir taip jau nuo 27d izoliuojuosi, bet sakė skaičiuoja nuo pgr atsakymo ir viskas 😏
Ar jaučiat kokius simptomus?
Sunshine_ parašė:
Sveikatos ir linkiu, kad dar neskubėtų vaikutis ateiti. O kokius simptomus jaučiate? Man sloga, greitieji neigiami, bet irgi ryt testuosiuos.
Aš 26d vakare pajaučiau kad gerkle skauda. Galvojau tiesiog perpūtė, kol šiūkšles nešiau. Na ir naktį pabudau nuo slogų, gerklės didelio skausmo. Atsikėliau ryte, atsigėriau arbatos ir kaip ir praėjo. Bet kadangi žadėjau važiuot pas močiute, pasidariau greitaji iš vaistinės ir buvo teigiamas.. O šiaip simptomai kaip peršalus. Sloga, gerklės skausmas ir ausį buvo pradėję skaudėt. Pirmas porą dienų kaktą spaudė, skaudėjo, bet itariu kad nuo slogos. Ai, dar kartą viduriavau, kas įtarimą ir sukėlė, kad gali būt neeilinis peršalimas ir akys porą dienų jautrios buvo..
Bet jeigu jums tik sloga ir greitas testas neigiamas, tai gal tikrai tik peršalot
Linkiu abiems neigiamų atsakymų ❤️
likaliena parašė:
Nuo pirmųjų simptomų pasireiškimo, esu persirgusi tai 100% žinau ☺️
Sergu antrą kart, dabar skaičiavo nuo testo atsakymo, pirmą kart nuo simptomų pradžios. Taip kad sakyt jog 100proc tik taip o ne kitaip negalima, kiekviena gydytoja skaičiuoja savaip 🙈