Oksana D. parašė:
Komoda Ikejos nusiziurejom. O lovele atiduos drauge. Tai nebus komplektas,bet lovyte balta,tai tiks![]()
Aha sita, mes zalia imt galvojam, ir lovyte kartu, nes neturim..
Oksana D. parašė:
Komoda Ikejos nusiziurejom. O lovele atiduos drauge. Tai nebus komplektas,bet lovyte balta,tai tiks![]()
Aha sita, mes zalia imt galvojam, ir lovyte kartu, nes neturim..
Oksana D. parašė:
Gyvai Vilniuj ziurejom, patiko, kokybiska atrodo, yra suletintojai stalciuose..
Liute91 parašė:
Vystymas čia kito levelio mano galvos skausmas, kuris irgi niekaip neatrodo patogus. Viskas iš esmės dėl per mažų erdvių (neatrodė per mažos, kol neprireikė dar x d…
Manau, kad vonioje patogiausia, jei tik vietos yra, nes ten ir apiprausi, ir suvystai. Pas mane vietos vonioje nėra, tai į vaiko kambarį jau esu stalą pasidėjusi.🙂 o lovytę prie šono glausiu, jei su nugara bus negerai, tai kartu miegosim
Monar parašė:
Gal kažkam taip irgi yra/buvo - stipriai duria dešinio šono sėdmenų viršų, ypač einant. Kaip sprendėte, gal masažais kokiais?
Liute91 parašė:
Duria, diegia, maudžia šią vietą periodiškai.. šiandien išvis sunku vaikščioti. Sprendimų daug nėra - bandyti nėščiųjų diržą, tikintis, kad kažkiek palengvins skaus…
Man šitą vietą pastoviai skauda, bet skauda pagrinde daugiau pavaikščiojus ir pajudėjus. Tai net nežinau kaip mankštos gali padėti, kai tik daugiau pasikrutinu ir kapiec. Turiu eiti tada paspaudus tą vietą 😁 tai vis planuoju gal diržą pabandyti...
Kitas mano manymu variantas, kad čia panašiai buvo kaip kad būtų perpūstas raumuo. Nes visad vieną šoną skaudėjo skaudėjo kol kažkaip netyčia dingo tas skausmas. O pagulėjau kelias dienas ant vėjuko atsukus į nugarą ir toks jaumas, kad toks skausmas atsirado kitoj pusėj, tai gal čia raumens koks uždegimas patempimas ar kaip ktaip skaitos pradedu galvot 🙈
Liute91 parašė:
Sveikos. Aš norėčiau sugrįžti prie lovytės temos. Vis dar esam labai pasimetę ieškant praktiškiausio sprendimo🙄 kadangi miegamasis nedidelis, lovytė vos vos tilps š…
Mes nuo gimimo pirmagimei iki šiol naudojam ikea lovytę. Jai nuimtas vienas šonas, o dugniukas kol nesistojo, buvo sulyg lovos čiužiniu. Dabar vis dar lovytė be šono pristumta tik jau vaiko dugniukas žemiau nei mes.
Išlipti nėra super nepatogu, priprantama, šiek tiek paslenki ir įsikibus į lovytę išlipu, per tiek laiko pripratau ir visai netrukdo 😁 o ir vaikas saugiai per mūsų lovą išlipa jei reikia, jauti naktį jei užsimano lipti.
Su antra planuojam stumti lovą labiau į kambario vidurį ir kitoj pusėj kitą lovytę taip pristatyti arba dar labai svarstsu bent trumpam tą lopšiuką pirktis, kad vis kurį laiką daugiau vietos būtų. Na arba gal stebuklingai dukrytė kažkaip pati išmoks užsimigdyt, tada gal didžiąją panelę atitraukt mėginsim nuo lovos jau atskirai 🙈
Liute91 parašė:
Sveikos. Aš norėčiau sugrįžti prie lovytės temos. Vis dar esam labai pasimetę ieškant praktiškiausio sprendimo🙄 kadangi miegamasis nedidelis, lovytė vos vos tilps š…
Turiu lovyte nuleidziamu sonu. Pradzioje po CP lovyte buvau siek tiek atstumusi nuo lovos, nes neimanoma buvo issikabaroti kitaip is lovos. Veliau lovyte budavo pristumta prie musu lovos, su nuleistu sonu. Man buvo labai patogu, nes kartais uztekdavo nakti ikisti ranka ir mazyli paglostyti ar ikisti pamesta tute, neissibudindavau pati taip. Bet pas mus buvo likes mazytis tarpelis prieiti prie lovytes is kitos puses, jei jo nelieka bus nepatogu vaikuti ideti.
Del vystymo lentos, teko girdeti, kad kiti toki varianta naudoja ir sako kad patogu.

auksiukas1 parašė:
Turiu lovyte nuleidziamu sonu. Pradzioje po CP lovyte buvau siek tiek atstumusi nuo lovos, nes neimanoma buvo issikabaroti kitaip is lovos. Veliau lovyte budavo pri…
Oho! Nebūčiau net taip pati sugalvojusi su vystymo stalu😁
Bėda tame, kad nebus pas mane tarpelio iš kitos pusės vaiką įkelti, tai galvoju kiek tas gražiai skambantis nuleidžiamas šonas man tarnaus (na žinant, kad galima nuimti visą šoną ir pritvirtinti lovelę prie savos). Tikriausiai pasitarnauja kiek vėliau, kai vaikas jau miega vienas kambaryje, tai pas jį atėjus, nuleidi šoną ir iškeli, nereik taip žemai lenktis (nes jau ir svoris didesnis) tai ir nugarai apkrova kiek mažesnė. Bet čia toliai tolimi iki to laiko, kai mažylė galės viena savo kambaryje miegoti. Na nes čia prasideda ir kiti praktiški/nepraktiški sprendimai: ar pati sunkiau ropštiesi iš lovos nes vaikas guli pristumtas šalia ar kulniuoji n kartų per naktį į kitą kambarį maitinti.
Kažkodėl maniau, kad lovytė bus lengviausia dalis. Ir gal būtų, jeigu taip neribotų kambario dydis🙄😬
Gimle parašė:
Labai gaila, kad jūsų aplinkoje taip. Tačiau teigti, kad dauguma vyrų rūko - klaiki nesąmonė.
Geras, kaip as jums pavydziu... Nepazistu nei vieno jauno vyro kuris nerukytu. Yra nerukanciuju, bet jiems apie 60. Tai darbe kolegos. Jau kaip sakyt subrende. O tie 30-40 tai nei vieno nerukancio.... O dar ir dauguma ne tik cigaretes paruko...
Liute91 parašė:
Mūsų bus tokia (2 vaikus jau joje užauginome). Man patogu, kad prie lovos, naktį keltis žindyti gerai, nereikia toli eiti. Mano kol maži abu miegojo lovelėj, paskui vis dažniau įsliuogdavo į mūsų lovą 😁
smile_iuke parašė:
Geras, kaip as jums pavydziu... Nepazistu nei vieno jauno vyro kuris nerukytu. Yra nerukanciuju, bet jiems apie 60. Tai darbe kolegos. Jau kaip sakyt subrende. O ti…
Mano aplinkoj irgi vyrai mažai kas rūko. Net galvoju, gal bendraamžiai išvis nieks nerūko, daugiau žinau jaunų (apie 20 m) tas elektronkes traukiančių. Bet ir panos taip pat. Buvom Klaipėdoj koncerte su vyru dar birželio mėnesį. Nu dievaži kaip biesino.mane su tom elektronkėm. Čiulpia ir čiulpia iš visų pusių, dūmus pučia neįmanoma apsikęsti. Atrodo, nu tai parūkyk ir davai kokį nors pusvalandį nerūkyk. Ne, blyn, zyzlioja ištisai be pertrūkių. Labai pikta buvau. Žiūriu, kur įprastas cigaretes rūkantis vyras šalia sėdėjo, tai atsikelia, nueina parūko ir grįžta. Jaunimėliui su tom elektronkėm kažkaip jokio suopročio...
Liute91 parašė:
Vystymas čia kito levelio mano galvos skausmas, kuris irgi niekaip neatrodo patogus. Viskas iš esmės dėl per mažų erdvių (neatrodė per mažos, kol neprireikė dar x d…
Jungiuos prie pirmakarciu 😄
O cia gal jau nepirmakartes patars, ar nakti vaika per kiekviena atsibudima pervystyti reikes? Turiu omeny pacioj pradzioj, jei jis kas 2 val valgo, tai tuo paciu vis pervystyt reikia? Nes as dabar irgi galvoju, kad mano vystymo stalas, tai kitam kambary 🙈 Skaiciau, kad pirma menesi reikia 10-12 pampiu per diena...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai