braskyte54 parašė:
Sveikos, šiandien atsikėliau peršti gerklę ir nosį, ką naudojat neštumo metu tokiu atveju?
Skalaukit gerkle su druska ( taip angina issigydziau) del nosies tai juros vanduo inhaliacijos su vandens garais
braskyte54 parašė:
Sveikos, šiandien atsikėliau peršti gerklę ir nosį, ką naudojat neštumo metu tokiu atveju?
Skalaukit gerkle su druska ( taip angina issigydziau) del nosies tai juros vanduo inhaliacijos su vandens garais
Sveikos, gal kuri jau maste apie kremuka nuo striju, man jau sako pazystamos kad galiu pradeti tepti.
Ir siaip idomu kurioms jau 13-14 sav kokius tyrimus daretes kada kitas vizitas pas ginekologe? Savojo dar laukiu uz poros savaiciu bet pradejom jau kraujo ir slapimo tyrimus.
Sandra23 parašė:
Sveikos, gal kuri jau maste apie kremuka nuo striju, man jau sako pazystamos kad galiu pradeti tepti.
nera butinas kremas nuo striju konkreciai, tiesiog stipriai drekinantis ir pastoviai ir ne tik pilva, bet ir sonus, slaunis, rankas, krutine
tyrimai visi jau padaryti pagal programa. Echo dydiji darysiu ryt
bus 12+2
Sandra23 parašė:
Sveika, man buvo echo kai buvo 12+2. Uzvakar buvau pas savo gine,paskyre visus tyrimus kuriuos darysiu kovo 23. 🙂 balandzio 12 einu 18sav skanui, ir balandzio 17 einu ps gine aptart visko su atsakymais🙂🙂
Sandra23 parašė:
Na čia tie kremukai nuo strijų man labiau tinklinis marketingas. Tepk netepus, kai iššoksta tos strijos nieks nepadės. Labiau nuo genų gal ir odos elastingumo priklauso. Man db labai visa oda sausėja, tai visą kūną su alavijo pieneliu tepuosi. 🙂
Sandra23 parašė:
Man su pirmu vaikų nepadėjo nei kremuka nei aliejukai😔 priaugau nedaug tik 12kg, bet atvažiavau namo - 10.
Brangioji parašė:
Na čia tie kremukai nuo strijų man labiau tinklinis marketingas. Tepk netepus, kai iššoksta tos strijos nieks nepadės. Labiau nuo genų gal ir odos elastingumo prikl…
Taip, nuo to, koks kolageno tipas vyrauja odoje. Geriausia paklaust mamų, sesių - jei jos turi/neturi, jūsų panašus likimas laukia. Drėkinti odą gerai, bet jei tvirta kolageno struktūra - sutrūkinės oda, deja.
Merginos, kaip jūsų savijauta pastaruoju metu?🙏
Aš tik apsidžiaugiau, kad iki 13 sav., savijauta tikrai buvo gan nebloga, nei vėmimų, nei stipraus pykinimo, o dabar, kai pagal viską jau turėtų situacija tik gerėti - jau antrą vakarą sėdžiu pasimatyme su tūliku, o vakar iš viso buvo nejuokinga, taip aptemo akyse, nebelaikė kojos, kad susmukau vietoje, praėjo tik tada, kai atsisėdau. Gal dar yra kam taip ir žinot, kame čia šuo pakastas? Pas gydytoją tik po mėnesio, tyrimai geri, savaitgalį suplanuota kelionė, tai dvejoju, ar viską atšaukti, ar tiesiog labiau save stebėt ir nustot nerimauti, nes kiek skaičiau, tai visai dažnas simptomas, tik kad labai jau "nemalonus". 😢
Pia1 parašė:
Aš tik apsidžiaugiau, kad iki 13 sav., savijauta tikrai buvo gan nebloga, nei vėmi…
Sunku pasakyti, nes visi mes indivualus.
As kai galvojau kodel man taip bloga, pasirodo pagavau ir virusa. Kas dasidejo prie silpnumo ir vemimo.
Dabar jau kelinta diena, jauciuosi tikrai gerai, tikiuosi baisios dienos praejo.
Pia1 parašė:
Aš tik apsidžiaugiau, kad iki 13 sav., savijauta tikrai buvo gan nebloga, nei vėmi…
O kaip spaudimas? Gal nukrito labai?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai